ŽELIM DA POZDRAVIM BOJANU MALJEVIĆ: Glumica otkrila šta se krije iza Dačićevog snimka! (VIDEO)
Bojana Maljević i SPS, ima li tu nečega?, Foto: Vladimir Šporčić, Dragana Udovičić

SVE JE REŠENO

ŽELIM DA POZDRAVIM BOJANU MALJEVIĆ: Glumica otkrila šta se krije iza Dačićevog snimka! (VIDEO)

Bojana maljević otkrila je svoje veze sa političarima

Objavljeno: 10:30h

Pravi rat poveo se na društvenoj mreži Tviter oko navodnog članstva glumice Bojane Maljević u Socijalističkoj partiji Srbije!

Povodom ovih glasina oglasila se i Maljevićeva na svom profilu na pomenutoj društvenoj mreži i o svemu je rekla sledeće:

"Vidim da se ubiše da dokažu da sam član SPS. Nikad bila! Bila sam na jednoj konvenciji 2012, kao gost, jer sam dobila nagradu UNODC za projekat koji sam radila sa MUP. Nisam govorila. Takođe, sedela sam pored Dačića u UN više puta i na 100 godina IOM, kada mi se isto zahvalio", napisala je Maljevićeva.

Međutim ovo objašnjenje joj očigledno nije bilo dovoljno te je nastavila da piše:

"Dakle, bila sam jer poštujem državu i institucije kada rade kako treba. Učestvovala sam više godina u borbi protiv trgovine ljudima i imala dobru saradnju sa svim institucijama tada, pa i sa Dačićem. Zbog toga je u izveštaju State Departmenta - Srbija pohvaljena. Pozdrav svima!"

Maljevićeva, želeći da završi ovu priču napisala je ubrzo i sledeći tvit:

"Od ostalih grehova izdvajam: nisam nikad bila član ni DS a bila sam jednom gost predsednika Tadića. Ljubazni Bojan Pajtić isto me je zvao da razmenimo mišljenja posle izbora. E da, pila sam kafu i sa Šutanovcem. Zvao me je i Lutovac, otišla bih na konvenciju ali nisam bila tu".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.