STOP NASILJU, SAMO LJUBAV: Željko Mitrović najavio kamione sa monstruoznim ozvučenjem za mitinge opozicije!
Željko Mitrović DJ, Foto: Printscreen

DJ ŽEKS

STOP NASILJU, SAMO LJUBAV: Željko Mitrović najavio kamione sa monstruoznim ozvučenjem za mitinge opozicije!

Kad neće breg Muhamedu...

Objavljeno: 14:24h

Verovatno iznerviran što opoziciona šetnja u subotu uveče nije prošla pored njegove televizije, tek, Željko Mitrović najavljuje nova iznenađenja.

DJ Žeks, kako je prozvao sebe, za subotu je ispred Pinka bio spremio ozvučenje, a i sam je puštao muziku, u iščekivanju lidera opozicije.

Kako se oni nisu pojavljivali, tako je rasla nervoza kod Mitrovića, pa su i tvitovi posvećeni opoziciji bili puni psovki i sočnih prozivki.

Podsetimo se kako je to bilo:

Osvrnio se Mitrović i na urnebesan govor glumca Branislava Lečića:

Poslednji Mitrovićev tvit najavljuje nove akcije:

Sledeći miting opozicije u Beogradu najavljen je za 13. april. Biće veselo, a u žurku se očigledno uključuje i Mitrović...

Mitrović je naveo da su on i veliki deo zaposlenih na Pinku protekle subote "kao dobri domaćini" bili spremni da dočekaju najavljene demonstrante, ali da se pripadnici opozicije nisu pojavili.

- DJ Žex je održao obećanje i priredio je žurku za zaposlene, ;koji su se u velikom broju našli u zgradi TV Pink u subotu, dok su se najavljeni gosti predomislili i pogazili dato obećanje. S obzirom na to da je di-džej Žex i njegov set naišao na odlične rekacije, verujemo da će i njegova turneja biti podjednako uspešna, a demonstranti će imati tu sreću da ih u stopu prati kamion Stop violence, just love - najavljuje prvi čovek Pinka.

BONUS VIDEO:

Espreso Live Session #4: Ana Avramov (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.