ZORAN LUTOVAC, NESUĐENI BASISTA PARTIBREJKERSA: Manje poznate stvari o lideru DS (VIDEO)
Zoran Lutovac voli rok i džez, Foto: Beta/Emil Vaš

ljubitelj rok muzike

ZORAN LUTOVAC, NESUĐENI BASISTA PARTIBREJKERSA: Manje poznate stvari o lideru DS (VIDEO)

Dobar je prijatelj s Kojom iz Discipline kičme, a družio se i s Milanom Mladenovićem iz EKV

Objavljeno:

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, nesuđeni je basista grupe Partibrejkers i veliki ljubitelj rok muzike. Voli garažni rok i družio se s Milanom Mladenovićem iz grupe EKV. Omiljeni pisci su mu njegovi prijatelji Vladimir Pištalo, Vladan Matijević i Svetislav Basara.

S poltičarima se obično razgovara o politici. Ovom prilikom redakcija portala Glas Zaječara radila je intervju sa Zoranom Lutovcem o njemu kao čoveku. O muzici koju sluša i knjigama koje voli da čita.

Zoran Lutovac voli garažni rok, voli i stranu, i našu muziku. Po njemu su rok i Zaječar jedna celina, pošto je Zaječar svima poznat kao grad roka.

„Dok sam bio ambasador Srbije u Crnoj Gori, pozvao sam Caneta iz Partibrejkersa da promovišu monografiju. Došli su u Podgoricu i tu je Cane ispričao anegdotu koja se desila 1986. godine. Cane i ja smo iste godine rođeni, družili smo se i on je na promociji u Podgorici ispričao kako sam ga pitao na promociji prvog albuma grupe Partibrejkers, zašto nemaju basistu, i on je odgovorio da to mogu biti ja. Pošto sam bio ambasador u Podgorici kada je on promovisao monografiju, rekao je da je velika šteta što nisam ušao u muzičke vode, ali i da ovaj posao što radim, radim odlično“.– kazao je Zoran Lutovac.

Zoran Lutovac veliki je ljubitelj rok muzike. Dobar je prijatelj Kojom iz Discipline kičme, i družio se sa Milanom Mladenovićem iz EKV.

„Od novijih bendova sviđa mi se Goribor, Repetitor i još mnogi. Volim garažni rok, i naravno džez“.

Šta je Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke još kazao o muzici, o knjigama, i svom životu, pogledajte u video prilogu:

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke rođen 7. avgusta 1964. godine u Beogradu. Diplomirao je i magistrirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beograd. 2014. godine odbranio je svoju doktorsku disertaciju, na istom fakultetu. Bio je savetnik predsedničke kampanje Dragoljuba Mićunovića za predsedničke izbore 2003. godine i politički savetnik premijera Srbije Zorana Đinđića. Bio je član različitih vladinih odbora tokom vlade Zorana Đinđića i Zorana Živkovića (2001-2004). Ambasador Srbije u Crnoj Gori bio je između 2008. i 2013. godine.

BONUS VIDEO:

Espreso Live Session #4: Ana Avramov (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Glas-zajecara.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.