MIRA MARKOVIĆ U KRITIČNOM STANJU! Supruga nekadašnjeg predsednika se bori za život, PROGNOZE SU NEZAHVALNE!
Novi problemi: Mira Marković, Foto: Profimedia

dramatično!

MIRA MARKOVIĆ U KRITIČNOM STANJU! Supruga nekadašnjeg predsednika se bori za život, PROGNOZE SU NEZAHVALNE!

Mira je imala četiri operacije, a nakon poslednje su joj ugrožene vitalne funkcije i lekari nisu želeli da daju prognoze u vezi sa oporavkom

Objavljeno: 22:53h

Supruga nekadašnjeg jugoslovenskog predsednika Slobodana Miloševića je u teškom zdravstvenom stanju i, kako saznaju mediji, trenutno se nalazi u bolnici u Sočiju!

Mira je imala četiri operacije, a nakon poslednje su joj ugrožene vitalne funkcije i lekari nisu želeli da daju prognoze u vezi sa oporavkom.

- Mira je imala već četiri operacije, a nakon poslednje je došlo do određenih komplikacija i pada imunog sistema. Lekari su zbog toga zabrinuti i kada se uzmu u obzir i njene godine, nisu želeli da daju prognoze po pitanju oporavka - naveo je izvor.

Podsećanja radi, Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo presudu kojom je Mira Marković osuđenja na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja prilikom dodele državnih stanova i naloženo je da se suđenje ponovi i da se u novom postupku otklone povrede na koje je ukazao. Presuda kojom je osuđena na godinu dana zatvora donela je u junu 2018. godine, 15 godina nakon pokretanja postupka, i suđeno joj je u odsustvu, s obzirom na to da živi u Moskvi.

Srbija je još 2005. godine raspisivala poternicu za Mirkom Marković koja je još na snazi, što znači da bi ona čim kroči na tlo Srbije bila uhapšena. U međuvremenu, Markovićeva u Rusiji uživa status političke izbeglice i zbog toga tamo ne može biti uhapšena po poternici srpskog Interpola.

U poslednje vreme se dosta spekulisalo o njenom eventualnom povratku u Srbiju, pogotovo nakon odluke Apelacionog suda, ali se sada zbog njenog zdravstvenog stanja postavlja pitanje hoće li se vratiti u zemlju.

BONUS VIDEO:

Boško Obradović i Dragan Đilas kod zgrade pinka mare samo za slikanje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.