VULIN JE PRAVI PATRIOTA, ZATO OBRADOVIĆ ŽELI DA GA OBESI: Oštar ODGOVOR socijalista odnosi se i na KOSOVO
Žestoka razmena: Vulin i Obradović, Foto: Printscreen / Youtube

odgovorili na pretnje

VULIN JE PRAVI PATRIOTA, ZATO OBRADOVIĆ ŽELI DA GA OBESI: Oštar ODGOVOR socijalista odnosi se i na KOSOVO

PS ističe i da je Obradović ćutao i nije tražio hapšenje i vešanje svojih današnjih saveznika, koji su 2004. godine, kako navode, mirno posmatrali pogrom na Kosovu i Metohiji

Objavljeno: 19:54h

Aleksandar Vulin je dosledni srpski patriota i antifašista i to je sasvim dovoljno da ga Obradović i ljotićevci žele obešenog, saopštio je večeras Pokret socijalista povodom najave Dveri da će protiv Vulina podneti krivičnu prijavu zbog njegove izjave da se zalaže za razgraničenje sa kosovskim Albancima.

"Ukoliko pobede interesi velikih sila, oni koje zastupaju Đilas, Jeremić i Obradović, imaćemo celovito i nezavisno Kosovo. Aleksandar Vulin će se protiv toga boriti, a Srbija će dati konačnu reč", poručio je PS u saopštenju.

Oni ukazuju da Obradović nije podneo krivičnu prijavu protiv svojih saveznika iz DOS-a, kada su "ukidali presude NATO funkcionerima, kada su oslobađali šiptarske teroriste i među njima braću Mazreku, ubice i silovatelje srpske devojčice iz Klečke".

PS ističe i da je Obradović ćutao i nije tražio hapšenje i vešanje svojih današnjih saveznika, koji su 2004. godine, kako navode, mirno posmatrali pogrom na Kosovu i Metohiji.

"Zašto je ćutao 2008. godine, kada njegovi saveznici Đilas i Jeremić nisu uradili apsolutno ništa da spreče proglašenje lažne države Kosovo", zapitao je PS.

Oni su ocenili da su "ljotićevci uvek i nepogrešivo prepoznavali šta je dobro za Srbe, a loše za njihove nemačke gospodare i protiv toga su se borili".

"Obradovićevi ideološki prethodnici su nekada streljali rodoljube, a sada im prete vešalima i hapšenjima", naveo je PS.

Ranije danas Dveri su najavile da će podneti krivičnu prijavu protiv Vulina tvrdeći da je on izjavom da se zalaže za razgraničenje sa kosovskim Albancima i to što pre" pokazao da ne priznaje granice svoje zemlje i da je time prekršio Krivični zakonik.

BONUS VIDEO:

USPORITE, NISU NAS PRIMETILI! SAD ZASTANITE, ALI DA NE BUDE KAO D SE SLIKAMO! Pogledajte kako Obradović komanduje liderima opozicije na polaganju venca Oliveru Ivanoviću (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.