ĐILASOV SUNOVRAT! SZS DRASTIČNO PAO REJTING: Oni su ispod 10 odsto, a SNS?
Drastičan pad rejtinga!, Foto: Vladimir Sporčić

ISPOD 10 ODSTO!

ĐILASOV SUNOVRAT! SZS DRASTIČNO PAO REJTING: Oni su ispod 10 odsto, a SNS?

Drastičan pad rejtinga!

Objavljeno: 02:46h

Posle najnovijih incidenata koje izazivaju pristalice Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, a pre svega nedavnog napada na žene ispred Skupštine grada Beograda i današnjeg rušenja centra prestonice, rejting Saveza za Srbiju Dragana Đilasa je u drastičnom padu.

Ako bi vanredni parlamentarni izbori bili održani sutra, Srpska napredna stranka sa predsednikom Aleksandrom Vučićem na čelu osvojila bi 53,2 odsto glasova, a Savez za Srbiju Dragana Đilasa, koji čini više od deset stranaka, dobio bi podršku od svega 9,9 odsto!

Prema istraživanju javnog mnjenja, Srpska napredna stranka ima podršku 53,2 odsto birača, Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija imaju 12,1, Savez za Srbiju 9,9, odsto, dok Pokret slobodnih građana ima 5,9 odsto podrške.

Najbliži cenzusu je sada SRS, koji trenutno ima podršku 4,5 odsto građana. Da su rezultati ovog istraživanja relevantni, indirektno je potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas u okviru kampanje "Budućnost Srbije" posetio Braničevski okrug, a završni govor održao je u Požarevcu, gde ga je dočekalo više od 10,000 građana. On je tada poručio da je jasno da narod neće nasilnike i naveo da je rejting SZS-a pao, te "da je sada postojano ispod 10 odsto".

BONUS VIDEO:

UVREDLJIVE PORUKE: Lideri Saveza za Srbiju skandiraju (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.