STOP NASILJU, SAMO LJUBAV! DJ Žeks i zaposleni na TV Pink poslali jasnu poruku, ŽURKA ĆE TRAJATI DO DUBOKO U NOĆ
DJ Žeks i zaposleni na TV Pink poslali jasnu poruku, Foto: Kurir

mitrović kao domaćin

STOP NASILJU, SAMO LJUBAV! DJ Žeks i zaposleni na TV Pink poslali jasnu poruku, ŽURKA ĆE TRAJATI DO DUBOKO U NOĆ

Na ovaj način, Željko Mitrović i zaposleni na TV Pink su simbolično ukazali na to da nikada više ne sme da se ponovi takav vid nasilja nad novinarima i novinarkama, ne samo TV Pink, već svih medija, saopštila je TV Pink

Objavljeno: 06.04.2019. 19:21h

Jasnom porukom "Stop nasilju, samo ljubav", uz muziku i posluženje, Željko Mitrović se kao dobar domaćin na svojoj imovini - televiziji Pink, spremio da dočeka najavljene protestante, ispred zgrade najgledanije komercijalne televizije u Srbiji, koja tu poziciju neprikosnoveno drži već 25 godina.

Sa terase svog kabineta je DJ Žeks, kako je odlučio da se danas predstavlja, uzvratio je pazljivo odabranim muzičkim miksom. Ispred zgrade je postavljeno cveće, ali i jasne poruke liderima “Saveza za Srbiju”. Istaknuti su transparenti “Boško, Gocu ti nećemo oprostiti" i "Nikad više Goca Uzelac", ali i jedan transparent upućen je i Draganu Đilasu, sa kojim Željko Mitrović nema politički problem, već kako vlasnik ružičaste televizije kaže: "Đilas je ovu televiziju opljačkao". U tom maniru, poruka glasi: "Điki, vrati nam pare", a potpisnici su zaposleni TV Pink.stoji u saopštenju TV Pink.

foto: Kurir

"Stop nasilju, samo ljubav" je krilatica koja je Željku Mitroviću bila vodilja u organizaciji ovakvog odgovora na proteste ispred njegove televizije,navode iz TV Pink, zbog čega je upravo ovaj transparent bio postavljen na terasi, na kojoj je bio pozicioniran njegov di-džej pult. Poučen iskustvom kada su protestanti nasilno upali u zgradu Radio-televizije Srbije, Željko je rečenicom "Stop nasilju, samo ljubav", ali i organizovanim zabavnim programom za radnike na televiziji, kao i za učesnike protesta, želeo da pokaže da se nasilnim putem ništa ne može postići i da će na takve napade uvek odgovarati muzikom i nenasilno.

Na ovaj način, Željko Mitrović i zaposleni na TV Pink su simbolično ukazali na to da nikada više ne sme da se ponovi takav vid nasilja nad novinarima i novinarkama, ne samo TV Pink, već svih medija, saopštila je TV Pink.

Kako navodi Pink, zahvaljujući ovakvom pristupu Željka Mitrovića, i odličnom programu koji je ponudio ne samo zaposlenima, već i protestantima i pristalicama "Saveza za Srbiju", današnja žurka će se verovatno odužiti dugo u noć.

"Na kraju se samo pitamo da li će nakon današnjeg uspešnog di-džej seta, vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink razmisliti o usavršavanju u ovoj profesiji i da li ćemo ponovo imati priliku da čujemo di-džej Žeksa za pultom", navodi Pink.

 

Bonus video: 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media