ONA JE STALA ISPRED BOŠKA NASILNIKA I U LICE MU REKLA: FAŠISTO! Andrea za Espreso o HAOSU ispred DVORA (VIDEO)
Andrea Radulović za Espreso, Foto: Espreso.co.rs

POHVALIO JE I VUČIĆ

ONA JE STALA ISPRED BOŠKA NASILNIKA I U LICE MU REKLA: FAŠISTO! Andrea za Espreso o HAOSU ispred DVORA (VIDEO)

Andrea Radulović o haosu ispred Starog dvora

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Andrea Radulović, zamenica predsednika Skupštine grada Beograda ekskluzivno za Espreso govori o paklu koji je preživela kada su ih ispred Starog dvora napali predstavnici SzS predvođeni Boškom Obradovićem, Nikolom Jovanovićem i Markom Bastaćem!

Andrea je zajedno sa ostalim ženama koje su u tom trenutku bile na Sednici za rodnu ravnopravnost sa temom: "Kako prepoznati nasilnika" izašla i suprostavila se Bošku Obradoviću.

Dok se održavala Sednica za rodnu ravnopravnost, ispred zgrade stigao je Boško Obradović, lider Saveza za Srbiju i Đilasovci koji na silu pokušali da upadnu u zgradu skupštine. Žene su stale u odbranu skupštine pred nasiljem i vikale: Boško fašisto!

Andrea ekskluzivno za naš portal opisuje pakao u kom se našla, kao i uvrede koje su joj uputili, kako tvrdi Marko Bastać i Boško Obradović.

Andrea Radulović u izjavi za Espreso
Andrea Radulović u izjavi za Espresofoto: Espreso.co.rs

Radulovićeva do detalja opisuje i na koji je način odbornik Miloš Pavlović pokušao da ošamari jednu od žena koje su izašle ispred predstavnika opozicije, ali i svedoči na koji način su Obradović i okupljeni vređali žene koje su se onesvestile i koje su odvezli u kolima Hitne pomoći na Urgentni centar.

- U jednom trenutku dobili smo informaciju da je grupa huligana došla ispred Starog dvora i da traže da predaju neke zahteve. Mi smo u tom trenutku ustale i otišle da vidimo o čemu se zapravo radi. Nas nekoliko je prišlo i pitale: "Izvolite, šta vam treba?" Bile smo u šoku, jer nismo mogle da otvorimo vrata Starog dvora jer su oni bili do samih vrata. Krenulo je guranje vređanje - kaže nam Andrea i dodaje da takve uvrede nije nikad čula.

- Govorili su: "Lupiću vam šamarčinu!" To je jedan odbornik Skupštine grada govorio našoj jednoj odbornici sa Zvezdare. Devojka se rasplakala posle toga i mnogo se potresla, ona je ipak dete. Imate jednu stariju gospođu koja je bila ispred mene, ona je pitala predsednika Opštine Stari Grad Marka Bastaća: "Zašto radite ovo?" On se okrenuo i pokazao joj prstom preko usta, da ćuti. Kao tišina. Sve su vređali, čak i novinare koji su bili tamo - kaže Radulovićeva.

- Svi su nas pitali odakle nam snaga, da onako izađemo? Mi smo rekli, ne mi izlazimo i ničega se ne plašimo, hoćemo da vidimo zašto se tako ponašaju? Odgovora zašto su oni došli, nismo dobili. Bilo je samo uvreda i jasna njihova želja da izazovu haos. Iskrena da budem, ja sam to rekla i predsedniku Opštine Stari Grad u jednom trenutku: "Sram vas bilo!" On me je pitao: "Zašto niste na svom radnom mestu?" Ja sam ga pitala: "Zašto vi niste na svom radnom mestu, kao predsednik Opštine Stari Grad?" On je odmah kao pravi muškarac uzeo megafon i krenuo da se obračuna sa nama - kaže ona.

Ko je doneo odluku da žene izađu?

- To je bilo, verujte mi apsolutno jednoglasno. Bukvalno smo krenule da vidimo šta se dogodilo. Ovo nije prvi put i zaista već duži period trimo ovakav vid ponašanja. Bezobrazluk je to, moram da kažem. Ustale smo da vidimo o čemu se radi, mislim da apsolutno imamo pravo na to.

- U trenutku kada imate dve žene, naše članice Odbora za rodnu ravnopravnost, koje su pale u nesvest, umesto da ti muškarci pomognu, verujte dobacivali su: "Onesvesti se" Ako je to način ponašanja i politike koju oni žele da primene na vlasti, a nikada neće doći na vlast, ja sam u šoku - - rekla je zamenica predsednika Skupštine grada Beograda i dodala:

- Ja sam se u jednom trenutku obratila fašisti Bošku Obradoviću i rekla mu da nemam čega da se plašim.

Pogledajte šta je još rekla Andrea Radulović o Bošku Obradoviću i Marku Bastaću, kao i u kakvom su stanju žene koje su završile u Urgentnom centru:

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.