JADRANKA JOKSIMOVIĆ: Nećemo dozvoliti da ovi politički mešetari nasilje unesu u društveni život i legitimiziraju ga
Jadranka Joksimović, Foto: Filip Plavčić

OŠTRO

JADRANKA JOKSIMOVIĆ: Nećemo dozvoliti da ovi politički mešetari nasilje unesu u društveni život i legitimiziraju ga

"Straha od nasilja u Srbiji više nema, što ne razumeju lideri iz SzS kojima ni vladavina prava, ni demokratija ni evropske vrednosti nisu bliske, a izgleda ih ni prosperitet i budućnost građana ne interesuje"

Objavljeno:

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović kazala je za Kurir, posle događaja ispred Starog dvora, da kontinuitet u nasilnom ophođenju i pokušaju zatrašivanja nad građanima i institicijama koji Savez za Srbiju sprovodi u Beogradu posebno, pokazuje jasno da je politika nasilja suštinsko opredeljenje i instrument samozvanih lidera opozicije, i da ne poseduju nikakav demokratski kapacitet.

- Srpska napredna stranka i ova Vlada ne sme i neće dozvoliti da ovi politički mešetari nasilje unesu u društveni život i legitimiziraju ga. Straha od nasilja u Srbiji više nema, što ne razumeju lideri iz SzS kojima ni vladavina prava, ni demokratija ni evropske vrednosti nisu bliske, a izgleda ih ni prosperitet i budućnost građana ne interesuje. Očekujem da nadležne institucije u kratkom roku postupe u skladu sa zakonom - rekla je ministarka Joksimović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.