HARADINAJ PRIZNAJE SRBIJU KAO SVOJU DRŽAVU?! Ne, nije LAŽNA VEST i ALBANCI su u ČUDU! Još samo da poljubi ZASTAVU!
Ramuš Haradinaj na Kosovu, Foto: Fejsbuk / Ramush Haradinaj

OTKUD OVO?

HARADINAJ PRIZNAJE SRBIJU KAO SVOJU DRŽAVU?! Ne, nije LAŽNA VEST i ALBANCI su u ČUDU! Još samo da poljubi ZASTAVU!

Niko ne zna zašto se Haradinaj ovako ponaša

Objavljeno:

Ne, nije šala, nije ni zaostala fora iz 1. aprila, već je zaista tako. Premijer takozvane Republike Kosovo Ramuš Haradinaj i dalje priznaje suverenitet Srbije na pokrajini za koju on i Albanci sa Kosova tvrde da je nezavisna?!

Zvuči zaista kao lažna vest, ali nije.

Ipak nekadašnji vođa terorista terorističke OVK, čovek sa poternice zbog ratnih zločina nad Srbima na Kosovu, onaj isti koji je uveo anticivilizacijske takse na robu iz Srbije i BiH i čovek koji traži od Srbije da prizna takozvanu nezavisnost Kosova on prvi nju ne priznaje.

Naime na sajtu premijera Kosova Ramuša Haradinaja i dalje kao njegov kontakt stoji pozivni telefonski broj Srbije, tačnije +318, a ne onaj koji Kosovo koristi +383!

Ovo se nikako ne može nazvati slučajnošću ili greškom, jer je tzv Kosovo dobilo na korišćenje broj +383 pre više od godinu dana.

Takođe da stvar bude još upečatljivija i na sajtu predsednika tzv Kosova Hašima Tačija, parlamenta Kosova, kao i na internet stranicama kosovskih ministarstava piše da je pozivni broj za njihov kabinet +383.

Pokušali smo da okrenemo ovaj broj i uredno su nam se javili ljudi iz kabineta Ramuša Haradinaja, doduše nisu želeli da pričaju na srpskom, ali ni na engleskom, već su insistirali da se razgovor obavi isključivo na albanskom.

foto: Prentscren

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.