JUTKA MORA DA ODGOVARA, OSLOBODIĆEMO SRBIJU LOKALNIH KABADAHIJA! Aleksić se oglasio o slučaju Jutka
Miroslav Aleksić u Brusu, Foto: Promo

REAKCIJA

JUTKA MORA DA ODGOVARA, OSLOBODIĆEMO SRBIJU LOKALNIH KABADAHIJA! Aleksić se oglasio o slučaju Jutka

Jasan stav...

Objavljeno:

Prvi potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas u Brusu da predsednik te opštine Milutin Jeličić Jutka mora da konačno bude razrešen, ali i da odgovara za sva svoja nedela, seksualnog uznemiravanja više žena do korupcionaških radnji.

„Okupili smo se ispred Skupštine opštine Brus da tražimo od odbornika da, pored razrešenja Milutina Jeličića Jutke, na dnevni red stave i imenovanje novog predsednika opštine, jer bi on u suprotnom mogao da obavlja tu funkciju sve o izbora budućeg opštinskog čelnika“, rekao je Aleksić.

Aleksić je naveo da je Jeličić sve vreme pokušavao da izvrda i činio sve da se održi na vlasti pored toga što je predsednik njegove stranke Aleksandar Vučić najavio i obećao da će biti smenjen.

„Mi mu to nećemo dozvoliti i nećemo dozvoliti da se nijedan lokalni moćnik i kabadahija, bilo da je reč o Jeličiću, bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću, direktoru Puteva Srbije Zoranu Babiću ili bilo kom drugom, bahati i maltretira građane“, rekao je Aleksić.

Aleksić je istakao da opozicija ima obavezu i odgovornost da zastupa interese svih građana nad kojima se bahate vlast i lokalni moćnici.

„To je naša obaveza i, pošto živimo u državi razorenih institucija građani se moraju međusobno podržavati u borbi za slobodu i pravdu“, rekao je Aleksić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.