HAOS KOD LAZANSKOG U EMISIJI! Dragoljub Milanović OTKRIO kako je KLINTON naredio POKOLJ u RTS tokom bombardovanja
Miroslav lazanski i Dragoljub Milanović, Foto: Prentscren

NIKAD OTKRIVENI DETALJI

HAOS KOD LAZANSKOG U EMISIJI! Dragoljub Milanović OTKRIO kako je KLINTON naredio POKOLJ u RTS tokom bombardovanja

Ovo je nešto zaista novo 

Objavljeno: 02.04.2019. 07:24h
  • 16

Nekadašnji generalni direktor Radio-televizije Srbije Dragoljub Milanović tvrdi da niko nije verovao da će Savezna Republika Jugoslavija zaista biti bombardovana i napominje da su strani novinari, u noći kada je bio bombardovan RTS, bili u zgradi televizije pre samog napada. Završili su posao i otišli.

U emisiji „Na nišanu Lazanskog“, Milanović, koji je bio direktor RTS u vreme bombardovanja, podseća da je Bil Klinton, tadašnji predsednik SAD, priznao da su oni hteli da kazne propagandnu mašineriju Miloševića.

„To je izjavio dan posle bombardovanja RTS-a. Dakle, oni su hteli da nas kazne, da pobiju ljude. Da su hteli samo štetu, mogli su samo da sruše antenski stub uz zgradu i program ne bismo mogli duže vreme da emitujemo. Međutim, hteli su da pobiju ljude“, napominje Milanović.

Na pitanje Miroslava Lazanskog da li je SRJ, pre dvadeset godina, ušla u rat protiv NATO-a sa nekom medijskom strategijom, Milanović odgovara odrično.

 

„O medijskoj strategiji se ne bi moglo govoriti ni tokom bombardovanja, ni pre njega, niti posle. Nikakve strategije nije bilo, a jedino što smo mi, hteli — ne hteli, morali, to je da odgovaramo na tu satanizaciju Srbije koja je bila neverovatna, bar za mene i ljude koji su sa mnom radili. Pitanje je da li je i kasnije, nakon bombardovanja, neka zemlja u svetu dostigla takav stepen satanizacije kao mi“, rekao je Milanović.

Bonus video:

(Espreso.rs / Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media