NEBOJŠA STEFANOVIĆ POSLE ZABRANE KURIRA U EU PARLAMENTU: Zabrinut sam potezom briselske administracije
Nebojša Stefanović, Foto: Marina Lopičić

reakcija

NEBOJŠA STEFANOVIĆ POSLE ZABRANE KURIRA U EU PARLAMENTU: Zabrinut sam potezom briselske administracije

Hrvatska političarka i članica Evropskog parlamenta Ruža Tomašić pohvalila se da je izbacila srpski "Kurir" iz Evropskog parlamenta

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je zabrinut zbog poteza administracije Evropske unije, koja je posle insistiranja hrvatske političarke Ruže Tomašić zabranili Kurir u Evropskom parlamentu.

- Neverovatno mi je da se sloboda medija gradi na zabranama i blokadi. Zabrinut sam zbog takvih poteza EU administracije, koji dolaze nakon insistiranja hrvatskih politicara, jer to nije dobar signal za slobodu javnog izražavanja, pa i onda kada vam se drugačije mišljenje ne sviđa. Nadam se da će naredni saziv Evropskog parlamenta doneti drugačiju odluku - kaže Stefanović.

Podsetimo, hrvatska političarka i članica Evropskog parlamenta Ruža Tomašić pohvalila se da je izbacila srpski "Kurir" iz Evropskog parlamenta i da ga poslanici više ne dobijaju uz ostale novine, pa su time evropski poslanici uskraćeni za objektivne, blaogovremene i istinite informacije iz Srbije, koje se objavljuju u dnevnom listu "Kurir".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.