ALBANCI HAPSE DRECUNA ZBOG RATNIH ZLOČINA?! Evo šta im je FUNKCIONER SNS odbrusio! (AUDIO)
Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun, Foto: Stefan Kojić

DOĐITE AKO SMETE

ALBANCI HAPSE DRECUNA ZBOG RATNIH ZLOČINA?! Evo šta im je FUNKCIONER SNS odbrusio! (AUDIO)

Na spisku se nalaze imena pojedinih političara, policajaca - sada već bivših radnika MUP-a Srbije

Objavljeno:

Predsednika skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun specijlani sud za ratne zločine stavio je na listu osumnjičenih za ratne zločine na Kosovu i Metohiji tokom 1999. godine, javlja Kossev.info.

Kako se navodi, na spisku se nalaze imena pojedinih političara, policajaca - sada već bivših radnika MUP-a Srbije, kao i čuvenih branitelja mosta na Ibru, koji su 1999. godine sprečili prelazak Albanaca u severni deo pokrajine.

Jedan od osumnjičenih je i predsednik skupštinskog Odbora za KiM i Milovan Drecun koji je formirao radnu grupu koja je prikupila ogroman broj dokaza o zločinima koji su počinili pripadnici OVK.

Sem kosovskih medija i Albanski portal objavio je vest da je spisak spreman pozivajući se na različite izvore koji su ih pravili, a po kojima će navodno Tačijeva policija da ih hapsi.

- To je verovatno pokušaj moje diskreditacije zbog toga što sam formirao radnu grupu kao predsednik odbora za Kosovo i Metohiju koja je prikupila ogroman broj dokaza o zločinima koji su počinili pripadnici OVK i zato što sam uspostavio saradnju sa specijalizovanim tužilaštvom - rekao je za Espreso Milovan i dodao da su prištinske vlasti više puta pokušavale da neutralizuju dokaze koje ja iznosim o zločinima terorističke OVK te tim pričama žele da me upozore da ja odustanem od rada na istraživanju zločina, tako da me ništa nebi čudilo, to su budalaštine -rekao je.

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

Poslušajte u nastavku šta je još Milovan Drecun rekao i kako je reagovao na našu prvoaprilsku šalu:

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.