KOŠTUNICA U VEZI S VESNOM PEŠIĆ: Bivši politički neprijatelji od januara ŽIVE ZAJEDNO!
Vesna Pešić i Vojislav Koštunica, Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

neverovatno

KOŠTUNICA U VEZI S VESNOM PEŠIĆ: Bivši politički neprijatelji od januara ŽIVE ZAJEDNO!

Vest da se Koštunica po drugi put venčao mnoge je iznenadila, ali da se zaljubio i da se tajno viđa sa njom mnoge je šokiralo

Objavljeno: 13:23h

Nekadašnji predsednik Srbije i i premijer Vojislav Koštunica nedavno se oženio, a sada je otkriveno da je u vezi sa sociološkinjoim i bivšom političarkom Vesnom Pešić.

Vest da se Koštunica po drugi put venčao mnoge je iznenadila, ali da se zaljubio i da se tajno viđa sa njom mnoge je šokiralo.

- Znam da su od januara u ljubavnoj vezi, tajno se viđaju u stanu Vesninog prijatelja, a Koštuničina žena ništa nije posumnjala. Očito on to dobro henduje - kaže izvor blizak Pešićevoj koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, ceremonija venčanja je bila tajna u tolikoj meri da ni najblaži saradnici bivšeg predsednika nisu znali da se oženio.

Očito Koštunica ovaj put nije uspeo da vešto sakrije romansu i utiče na osobe koje znaju njegove tajne, a da li će se veza sa Vesnom obelodaniti ostaje da vidimo.

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.