NEVIĐENA MAKLJAŽA U JUTARNJEM KOD MARIĆA: Šešelj mu PSOVAO sve po spisku! EVO ŠTA JE VOJVODU IZBACILO IZ TAKTA!
Vojislav Šešelj u emisjii, Foto: Print Screen Youtube

SODOMA I GOMORA

NEVIĐENA MAKLJAŽA U JUTARNJEM KOD MARIĆA: Šešelj mu PSOVAO sve po spisku! EVO ŠTA JE VOJVODU IZBACILO IZ TAKTA!

Za to vreme voditeljka je ćutke gledala, a njih dvojica su se toliko zaneli da su zaboravili da je voditeljka s njima za stolom

Objavljeno:

Lider radikala Vojislav Šešelj gostovao je u jutarnjem programu na televiziji Happy, domaćin Milomir Marić sasuo je salvu uvreda na račun četničkog vojvode.

Njih dvojica su se prepucavali oko rata u BiH, Hrvatskoj i godišnjice bombradovanja, a Šešelj se najviše iznervirao kada je Marić rekao da Šešelj nije ni trebao da se vraća iz Haga, jer je kriv za zločine za koji se tereti.

- Haški tribunal te je namerno poslao u Srbiju kako bi destabilizovao situaciju u zemlji, a trebalo je da te osude kao i zločince Radovana Karadžića i Ratka Mladića - iskren je bio Marić, a Šešelj je krenuo da psuje u nedogled.

Za to vreme voditeljka je ćutke gledala, a njih dvojica su se toliko zaneli da su zaboravili da je voditeljka sa njima za stolom.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.