ĐILAS PRIZNAO DA GA JE BOŠKO NAGOVORIO DA UPADNU RTS: On je kriv za sve, molio sam ga to ne čini!
Foto: Beta/ Miloš Miškov

điki se izjadao

ĐILAS PRIZNAO DA GA JE BOŠKO NAGOVORIO DA UPADNU RTS: On je kriv za sve, molio sam ga to ne čini!

Dragan Đilas, jedan od lidera Saveza za Srbiju, rešio je d akonačno progovori o nemilim scenama nastalim tokom upada u zgradu RTS

Objavljeno: 15:55h

O upadu u zgradu javnog medijskog servisa i dalje se ispredaju priče. Naime, tokom protesta "1 do 5 milion" grupa demonstranata upala je u RTS sa pojedinim preedstavnicima opozicije.

Od "zvučnijih" imena tu su se našli Dragan Đilas i Boško Obradović.

Obradović je označen kao glavni "upadač", odnosno kao organizator nasilnog upada. Međutim, do sada zvaničinh potvrda za ove navode nije bilo, Smatralo se da su i on i Đilas krivi podjednako.

Međutim, bivši gradonačlenik Beograda, rešio je da okončna ćutanje i otvoreno progovori o svemu što se dešavao te noći. Naime, Đilas je rekao da je sve oko nasilnog upada i jurnjave po zgradi RTS bila ideja Boška Obardovića, te da ge je on naterao da polome staklo, uđu u zgradu i tumaraju hodnicima, tražeći studio u kom se snima Dnevnik!

- Molio sam ga da to ne čini, nije hteo da me sluša. A bilo mi je žao da ga ostavim samog. Kao neke bunike da je jeo tog dana, bilo je nemoguće urazumiti ga. Šta ću, morao sam da krenem za njim... - poručio je Đilas.

Ova vest je izmišljena! Razlog?

Damas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Pitali smo Beograđane gde su bili kada je počelo bombardovanje?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.