OVO JE PRVORAZREDNI SKANDAL, TUŽILAŠTVO MORA DA ISPITA ODAKLE MU MILIONI!  Đuka žestoko potkačio Jeremića
Vladimir Đukanović potkačio Vuka Jeremića, Foto: Printscreen

MORAO JE

OVO JE PRVORAZREDNI SKANDAL, TUŽILAŠTVO MORA DA ISPITA ODAKLE MU MILIONI! Đuka žestoko potkačio Jeremića

- Rekao da lepo zarađuje jer radi za "Parners group", a ja ne znam odakle mu reference za taj posao - rekao je između ostalog Đukanović

Objavljeno:

Vuk Jeremić pre nekoliko dana na nedavno televiziji N1 rekao je da radi kao član borda direktora švajcarskog "Partners grupa", drugog najvećeg investicionog fonda na svetu. On je naglasio da od toga žive i on i njegova porodica. Međutim, prema pisanjima medija, "Partners group" je to i zvanično demantovao i saopštio da Jeremić uopšte kod njih ne zarađuje.

Naime, portparolka "Parners grupa" Dženi Blinč objavila je preksinoć kasno uveče da je ono što Jeremić priča neistina i da je kod njih angažovan na samo jednom neprofitnom projektu za koji se ne isplaćuje nikakva plata ni honorar.

Vladimir Đukanović je u svojoj emisiji komentarisao imovinu Vuka Jeremića.

On je ovaj slučaj nazvao "prvorazrednim međunarodnim skandalom" koji je vezan za čoveka koji nam je, kako podseća, nekada bio ministar spoljnih poslova. On je najpre podsetio na ceo slučaj, a onda pozvao nadležne da to ispitaju. Njegov video snimak možete pogledati ovde:

. - Rekao da lepo zarađuje jer radi za "Parners group", a ja ne znam odakle mu reference za taj posao - rekao je između ostalog Đukanović.

On je podsetio na to da je Jeremić raskrinkan, da je angažovan samo na projektu, i dodao da se tu otvaraju brojna pitanja - ovde bi naše tižilaštvo moralo da pokrene istragu da se ispita odakle Jeremiću toliki novac za luksuzan život, česta putovanja i skupu predizbornu kampanju.

Kako je naveo Jeremić bi morao da objasni poreko svega što ima.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.