BALTAZAR NA STUBU SRAMA ZBOG OVOG TVITA: Ceo TVITER se okrenuo PROTIV njega zbog zezanja sa ŠABIĆEM! Tu je i Sergej
Neukusno: Šabić i Baltazar, Foto: Printscreen

dirnuo gde ne treba

BALTAZAR NA STUBU SRAMA ZBOG OVOG TVITA: Ceo TVITER se okrenuo PROTIV njega zbog zezanja sa ŠABIĆEM! Tu je i Sergej

Dragi građani budite bez brige, nadležni organi su već uhvatili momka, nadam se da u njegovoj priči je sve istina

Objavljeno:

Nakon nekoliko uspešnih transformacija na Tviteru, gde je predstavljajući se kao pojedine javne ličnosti, zbunio mnohe tviteraše i izazvao, što bi se reklo, salve smeha, Baltazar Farbar, kršteno Goran Ćuviz, lider Balternative, izgleda je ovog puta udario u zid.

Naime, predstavljajući se kao Rodoljub Šabić, bivši poverenik za informacije od javnog značaja, koji je juče na ulici zadobio ozbiljnije povrede pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, Baltazar je tvitnuo objašnjenje šta se zapravo dogodilo, praveći to tako da izgleda kao da se Šabić oglasio.

- Dragi građani budite bez brige, nadležni organi su već uhvatili momka, nadam se da u njegovoj priči je sve istina, zalutali komad betona sa kojim je hteo da gađa svog drugara koji je bio blizu mene, hvala na brizi - napisao je Baltazar, a mnogi tviteraši su zaista poverovali da je reč o Šabiću i počeli da komentarišu objavu dajući podršku povređenom bivšem povereniku.

Međutim, kad je prevara otkrivena, Baltazar je zasut gomilom negativnih komentara, pa čak i prijavljivanjem naloga zbog neprikladnog sadržaja.

Naravno, u celu priču morao je da se upetlja i Sergej Trifunović, lider PSG, koji je odmah detektovao krivca za Šabovićeve povrede.

A dobio je podršku tviteraša koji su mu napisali da je bio u pravu za Baltazara i da je ovaj, kako je tvrdio Trifunović, "novi Beli Preletačević".

Šta vi mislite, pod uslovom da vas uopšte ova tema zanima, da li je Baltazar ovog puta preterao?

BONUS VIDEO:

ZAPALIO SE AUTO NA ZELENOM VENCU! Centar Beograda u zastoju, gori taksi (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.