ĐUKA ŽESTOKO ISPROZIVAO BOŠKA! Poručio mu da CMIZDRI Vučiću samo da bi SEO DA PRIČA S NJIM
Poručio mu da CMIZDRI Vučiću, Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopičić

okuražio se

ĐUKA ŽESTOKO ISPROZIVAO BOŠKA! Poručio mu da CMIZDRI Vučiću samo da bi SEO DA PRIČA S NJIM

Vladimir Đukanović se opet obrušio na Obradovića

Objavljeno:

Poslanik SNS Vladimir Đukanović putem društvenih mreža sve više "preuzima inicijativu". Po njegovim objavama reklo bi se da javno izražava mišljenje svih funkcionera Srpske napredne stranke, a poslednja u nizu ide u prilog takvoj tvrdnjni.

Đuka je svoju nervozu ponovo "istresao" na Tviteru, a na tapetu je ponovo bio lider Dveri Boško Obradović.

Naime, Đukanović je najpre zaključio da Obradović "očajnički cmizdri", jer želi da Vučić razgovara sa njim i predstavnicima SZS - a, a zatim rekao da da razgovora sa opozicijom nema, i da Aleksandru Vučiću to poručuje čitav SNS.

Podsetimo, Boško Obradović, predsednik Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju često napominje da cela Srbija staje i 13. aprila odlazi za Beograd, ukoliko vlast ne ispuni zahteve.

- Sve te naše zahteve i svu tu našu borbu u prethodna četiri meseca oročili smo do 12. aprila, svodeći sve te zahteve na tri najelementarnija. Prvi je ostavka svih rukovodećih ljudi na čelu ove države: Aleksandra Vučića, Ane Brnabić i Maje Gojković. Drugi zahtev je oslobođenje medija, pre svega javnog medijskog servisa RTS-a, i treći zahtev izbori na svim nivoima, ali pod jednim uslovom. A to je minimum šest do devet meseci slobodnih medija, i debate između vlasti i opozicije, pa tek onda možemo da idemo na izbore - rekao je predsednik Dveri.

BONUS VIDEO: Zapalilo se taksi vozilo na Zelenom vencu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.