ĐILAS POZIVA NA KRVOPROLIĆE U SRBIJI! Vesić oštro reagovao na izjavu lidera Saveza za Srbiju
Dragan Đilas i Goran Vesić, Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić

ŽESTOKA REAKCIJA

ĐILAS POZIVA NA KRVOPROLIĆE U SRBIJI! Vesić oštro reagovao na izjavu lidera Saveza za Srbiju

Goran Vesić odgovorio na izjavu Dragana Đilasa u Americi

Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je u petak da je jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas u Americi rekao da će izbori u Srbiji dovesti do krvoprolića i ubistva i ocenio da je to direktan poziv na krvoproliće, te poručio da bi svako kome je stalo do demokratije u našoj zemlji trebalo da osudi tu izjavu.

Đilas i njegovi istomišljenici dali su mnogo skandaloznih izjava u poslednih godinu dana, ali ovo je zaista jedna od najstrašnijih izjava koju je dao”, rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Naveo je da Đilas, kada ode u inostranstvo, tamo govori protiv Srbije i dodao da je u Americi rekao da će izbori dovesti do krvoproloća i ubistva.

Vesić je rekao da su u svakoj demokratskoj zemlji izbori praznik demokratije, način da građani kažu svoju političku volju i odluče kakvu politiku žele da se sprovodi u njihovoj zemlji.

"U svim demokratijama u svetu, računajući i Ameriku, i Srbiju, izbori su najvažniji događaji. Izbori su u Srbiji mirni već decenijama i sad Dragan Đilas koji se plaši izbora kao đavo od krsta, pošto na izborima ne može da dobije ništa, priča kako će izbori dovesti do krvoprolića. On bi da menja vlast na ulici, da upada motornom testerom, kao što je upadao u RTS i pretio novinarima, da vrši pritisak na ulici, preti ljudima…to je za Ðilasa demokratija, a izbori nisu demokratija”, rekao je Vesić.

Naveo je da ovo jasno pokazuje kakve su namere Đilasa i njegovog saveza koji, kako je dodao, vodi fašista Boško Obradović.

“Oni ustvari ne žele izbore, ne žele da građani kažu svoje mišljenje na izborima, jer znaju kakvo će biti mišljenje građana o njima, jer se već pokazalo da su svaki put prošli kao bos po trnju”, rekao je Vesić.

On je ponovio bi da svako kome je stalo do demokratije u Srbiji trebalo da osudi Đilasovu izjavu, jer je ona direktan poziv na krvoproliće u našoj zemlji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.