ŽIVKOVIĆ TVRDI DA MU JE MARINIKA OTELA POSLANIČKI KLUB! Njega je blam, ona neće da se valja u tabloidnom blatu
MARINIKA I ŽIVKOVIĆ OPAKO ZARATILI, Foto: Natalija Atanacković, Filip Plavčić

PUCANJE OPOZICIJE PO ŠAVOVIMA

ŽIVKOVIĆ TVRDI DA MU JE MARINIKA OTELA POSLANIČKI KLUB! Njega je blam, ona neće da se valja u tabloidnom blatu

Klub samostalnih poslanika formiran je pre više od godinu dana sporazumom između Nove stranke i Građanske platforme

Objavljeno:

Ne stišavaju se strasti oko "eliminisanja" lidera Nove stranke Zorana Živkovića i Aleksandre Čabraje iz Kluba samostalnih poslanika.

Na čelu tog poslaničkog kluba sad je Marinika Tepić, a on je formiran pre više od godinu dana sporazumom između Nove stranke i Građanske platforme.

Živković je izbacivanje njega i Čabraje nazvao "nelegalnim i posledicom nezdrave ambicije i amaterizma ljudi koji su to učinili". On je izjavio da mu je pre izvesnog vremena saopšteno da Tepićka mora da bude predsednica ili da kluba nema.

Klubu samostalnih poslanika odnedavno su se priključili nekadašnji funkcioneri i poslanici Dosta je bilo Ana Stevanović i Branislav Mihajlović, ali umesto 7 klub i dalje broji 5 članova.

Esproso.rs je dva dana pokušavaoo da dobije izjavu Marinike Tepić povodom ovog slučaja, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Umesto toga, Tepićeva se oglasila na društvenim mrežama, te poručila da već duže vreme nema nikakav kontakt sa Zornom Živkovićem i potvrdila da se sastav KSP promenio i da u njemu više nisu Živković i Aleksandra Čabraja, ali da su se klubu priključili Stevanovićeva i Mihajlović.

Osvrnula i na navode da će članovi Kluba samostalnih poslanika pristupiti stranci koju će osnovati jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas. Ona je napisala da će narodni poslanici koji pristupe stranci Đilasa sredinom aprila i nakon toga ostati samostalni poslanici, te da neće koristiti ime stranke u Skupštini Srbije, jer kako je navela, ona nije učestvovala na izborima i naglasila da su svi poslanici Kluba samostalnih poslanika u bojkotu rada u NSRS.

Podsetimo, Zoran Živković je rekao da prema Mariniki Tepić oseća "transfer blama", a da je on u svoje vreme za to koristio izraz "gađenje".

BONUS VIDEO:

Đorđe Milićević za Espreso o opoziciji, saobraćajnoj nesreći i parlamentu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.