OZLOGLAŠENI JUTKA JOŠ UVEK NA SVOM RADNOM MESTU: Njegova ostavka 2. aprila pred odbornicima skupštine!
Ako do toga zaista dođe, Jeličić već od sledećeg utorka više neće biti prvi čovek Brusa..., Foto: Printscreen/facebook

strašno

OZLOGLAŠENI JUTKA JOŠ UVEK NA SVOM RADNOM MESTU: Njegova ostavka 2. aprila pred odbornicima skupštine!

Ako do toga zaista dođe, Jeličić već od sledećeg utorka više neće biti prvi čovek Brusa...

Objavljeno:

Sednica Skupštine opštine Brus na kojoj treba da bude konstatovana ostavka aktuelnog predsednika Milutina Jeličića Jutke biće održana 2. aprila, saznaje nezvanično "Blic".

- Odbornici SO trebalo bi da materijal za sednicu dobiju u toku današnjeg dana - kaže sagovornik "Blica" iz opštinske uprave, dok predsednik SO Miroslav Panić juče nije odgovarao na naše pozive.

Ako do toga zaista dođe, Jeličić već od sledećeg utorka više neće biti prvi čovek Brusa. Ipak, više naših sagovornika kaže da se Jutka grčevito drži fotelje i strahuju da bi mogao da iskoristi neku rupu u zakonu kako bi ostao na čelu opštine.

Inače, Milutin Jeličić podneo je ostavku nakon što ga je na to naterala Srpska napredna stranka. Početkom meseca je u pismu javnosti saopštio da odlazi sa funkcije. Pri tom, u pismu se nije osvrnuo ni rečju na svoje žrtve, već je pokušao da se opravda time da je napad na njega, napad na predsednika Srbije.

Sledeće ročište za seksualno uznemiravanje zakazano je 10. aprila, a tog dana trebalo bi da budu saslušane sve Jutkine žrtve, ovog puta u ulozi svedoka oštećene Marije Lukić.

Na pravu, zvaničnu ostavku čekalo se danima i tek pod pritiskom javnosti Jeličić je odlučio da ostavku preda na pisarnicu opštinske uprave. Onda se na pečat čekalo još nekoliko dana. Zbog svega toga žrtve s pravom strahuju da bi mogle da budu izigrane.

Podsetimo, Jeličić je za dve godine Mariji Lukić poslao čak 15.000 lascivnih SMS poruka, a u nekima se čak vidi da je mimo njene volje pokušao da bude intiman s njom. Nakon što je slučaj Marije Lukić dospeo u javnost, javilo se još žrtava, ali u njihovim slučajevima nisu podignute optužnice.

Kako se spekuliše, broj onih žena koje je Jeličić polno uznemiravao je daleko veći, ali se većina plaši da ga prijavi. Da je strah opravdan, vidi se po tome što sve one koje su izašle u javnost danas trpe Jeličićev revanšizam. Nijedna od tih žena nema posao niti mogućnost da se zaposli u Brusu. Marija Lukić radi u Kruševcu, Snežana Bojić nema posao, dok je Sandra Milanović otišla u Nemačku kako bi tamo našla zaposlenje.

- Ako i kada Jeličič ode ostaće njegov sistem, njegovi ljudi i način rada koji je on uspostavio. Njegov uticaj se neće smanjiti sve dok ne bude osuđen za zlodela koja je činio - kažu sagovornici "Blica".

BONUS VIDEO:

PEVAČ IZVUKAO FRIŽIDER IZ REKE! Vukao ga uzvodno 40 minuta pa ga vratio vlasniku, a od reakcije nadležnih JE POBELEO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.