VUČIĆ NAJAVIO DATUM  IZBORA UNUTAR SNS: Ko je radio u interesu građana dobiće podršku, ko nije, izgubiće je
On je podvukao da su potrebne promene u lokalnoj infrastrukturi, Foto: Beta/Miloš Miškov

podvukao

VUČIĆ NAJAVIO DATUM IZBORA UNUTAR SNS: Ko je radio u interesu građana dobiće podršku, ko nije, izgubiće je

Predsednik Vučić najavio početak unutarstranačkih izbora u SNS, za 1.septembar.

Objavljeno: 00:19h

Predsednik Srbije i SNS Aleksndar Vučić najavio je da 1. septembra kreću unutarstranački izbori u SNS, koji će biti okončani pre kraja godine.

- Hoćemo da vidimo da ljudi koji su dobro radili, u interesu građani, dobiju podršku, a da oni koji nisu radili na takav način tu podršku izgube - rekao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva SNS.

On je podvukao da su potrebne promene u lokalnoj infrastrukturi, te da je SNS spremna da čuje ne samo predloge članova stranke, već i "običnih" ljudi.

- Kako bismo našli najbolje za budućnost, one koji odlično rade podržali, a smenili one koji su radili loše i čijim su radom građani nezadovoljni - rekao je Vučić.

On je dodao da je na sednici razgovaralo o nekoliko važnih tema, da je on izneo izveštaj o tome dokle se stiglo u razgovorima sa Prištinom, kao i analizu političke situcije u region, ali i u našoj zemlji. Vučić je zahvalio i premijerki Ani Brnabić što je došla na sednicu, iako nije član stranke, jer je pozvana zbog mogućih odluka koje se tiču i funkcionisanja same vlade i kako bi mogla da čuje šta članovi stranke misle o radu državnih organa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.