DECO, IZVINITE ŠTO SMO NESPOSOBNI! Govor Branislava Trifunovića suludom brzinom deli se na društvenim mrežama
Branislav Trifunović, Foto: Printscreen

poučAN VIDEO

DECO, IZVINITE ŠTO SMO NESPOSOBNI! Govor Branislava Trifunovića suludom brzinom deli se na društvenim mrežama

On je rekao da građanima Srbije ostaje još samo jedan pokušaj da zadrže decu da ostanu u zemlji

Objavljeno:

Govoreći na 12. građanskom protestu "Jedan od pet miliona" koji je pre dva dana održan u Kragujevcu, glumac Branislav Trifunović je uputio izvinjenje mladim generacijama, deci, đacima i studentima zbog toga što oni moraju da ispravljaju greške starijih.

"Izvinite zato što smo bez cilja, što smo nesposobni, što ne možemo da se dogovorimo, izvinite što ne reagujemo kada nam seku šumu, kada nam pale kuće. Izvinite što nemamo opoziciju, što smo dozvolili ovim ludacima da vladaju, izvinite što smo štitili zločince, što ih nismo lustrirali, izvinite što opet slušate o ratovima", poručio je Trifunović sa stepeništa Prve kragujevačke gimnazije.

On je rekao da građanima Srbije ostaje još samo jedan pokušaj da zadrže decu da ostanu u zemlji i "zaštite je od propadanja preuzimanjem države iz ruku mafije".

"Ne zaboravite, gumica je kod nas, kod naroda. Nije kod stranaka, nije kod opozicije, nego kod nas. Mi smo ovo nesvesno crtali i samo mi možemo ove likove izbrisati", istakao je Trifunović, dodajući da u Srbiji postoje ljudi koji ne misle da su im komšije neprijatelji, koji ne dele narod po veri, obrazovanju i seksualnom opredeljenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.