VLADIMIR ĐUKANOVIĆ OPLEO PO OPOZICIJI: Nemaju politiku, ali bi da ruše vlast! DRŽAVA TO NEĆE DOZVOLITI!
On je u videu koji je postavio na svoje društvene mreže optužio opoziciju za izazivanje "makedonskog scenarija" i njihov zahtev za ostavke predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i predsednice Skupštine Maje Gojković do 13. aprila ove godine, Foto: Printscreen / Youtube

OŠTRO!

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ OPLEO PO OPOZICIJI: Nemaju politiku, ali bi da ruše vlast! DRŽAVA TO NEĆE DOZVOLITI!

On je u videu koji je postavio na svoje društvene mreže optužio opoziciju za izazivanje "makedonskog scenarija"

Objavljeno:

Vladimir Đukanović, narodni poslanik u Skupštini Srbije i član srpske napredne stranke oglasio se povodom protesta "1 od 5 miliona" koji su se prošle nedelje šesnaesti put za redom održali ispred Predsedništva Srbije.

On je u videu koji je postavio na svoje društvene mreže optužio opoziciju za izazivanje "makedonskog scenarija" i njihov zahtev za ostavke predsednika Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić i predsednice Skupštine Maje Gojković do 13. aprila ove godine, nazvao glupim i budalastim.

On je naveo da ne razume ove zahteve, obzirom da, prema njegovim rečima, Vučić ima ogromnu podršku naroda i prilično zavidne rezultate na izborima.

"Ne razumem, kako to mislite da neko ko je dobio izbore sa ne tako malom razlikom, već je imao 40 posto više od drugoplasiranog, koji ima potpuni legitimitet u narodu, kako mislite da on, i zbog kog razloga, podnese ostavku na pola mandata?" , govori on.

On se osvrnuo na još jedan zahtev opozocije koji se odnosi na promenu sistema glasanja, navodeći da je sistem isti onaj koji je na snazi godinama, još u vreme vladavine opozicije, kao i da su oni glavni i odgovorni za postavljanje takvog sistema.

"Želite makedonski scenario, sa takozvanom prelaznom vladom, bez izbora, već da nacrtate sebi pobedu? To tako neće moći, i moralo bi da bude prekinuto sa iznošenjem takvih stvari u javnost. Da bi neko ovako nešto izveo, mora da ima podršku javnosti, očito je da protest nema podršku javnosti" , dodao je on. "Šta ćete uraditi ako neko neće da podnese ostavku? Blokiraćete ulice, šta? Predsedništvo, Skupštinu, autoput, otkud znam? Niko to neće mirno da gleda, i svakako je da nećete to moći da radite. Odakle vam pravo da tražite tako nešto?"

Pogledajte ceo video ispod.

BONUS VIDEO:

20 GODINA OD NATO AGRESIJE! VUČIĆ PLAKAO KAO KIŠA I PORUČIO: Ovo je bio zločin nad našom decom, Srbiju pokoriti ne mogu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.