ZAKLEO SE VULIN: Ministar položio vojničku zakletvu nakon što je ZAVRŠIO OBUKU REZERVNOG SASTAVA! (FOTO)
Polaganje zakletve, Foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

u kasarni i valjevu

ZAKLEO SE VULIN: Ministar položio vojničku zakletvu nakon što je ZAVRŠIO OBUKU REZERVNOG SASTAVA! (FOTO)

Zakletvu je položilo 356 vojnika i slušalaca kursa rezervnih oficira, među kojima je bio i Aleksandar Vulin, koji je završio obuku rezervnog sastava

Objavljeno: 15:40h

Svečanost povodom polaganja vojničke zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „mart 2019“, slušalaca kursa rezervnih oficira i pripadnika rezervnog sastava starijih od 30 godina koji nisu služili vojni rok, održana je danas u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu. Zakletvu je položilo 356 vojnika i slušalaca kursa rezervnih oficira, među kojima je bio i Aleksandar Vulin, koji je završio obuku rezervnog sastava.

1 / 9 Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Vojnik Branko Jeremić služenje vojnog roka ocenjuje kao pozitivno iskustvo. Posebno ističe disciplinu, jedinstvo u radu i drugarstvo. Kao motive zbog kojih se prijavio na dobrovoljno služenje vojnog roka, naveo je rodoljublje, ljubav prema vojsci i zaposlenje. Današnjoj vojnoj svečanosti prisustvovali su i državni sekretar Bojan Jocić, načelnici uprava Generalštaba Vojske Srbije, gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, episkop valjevski Milutin, kao i i predstavnici lokalne samouprave, Ministarstva unutrašnjih poslova, brojni prijatelji i rodbina vojnika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.