OGLASIO SE I MLADIĆ O PRESUDI KARADŽIĆU: Ovo je za ŽALJENJE! Neće doneti ni pravdu, a ni pomirenje!
On je za televiziju Pink rekao da se u slučaju Karadžića žalbeno veće vodilo istim rezonom kao i prethodno veće koje je donelo provostepenu presud!u, a kada mu je izrečena kazna od 40 godina zatvora, Foto: EPA/PETER DEJONG / POOL

I ON SE OGLASIO!

OGLASIO SE I MLADIĆ O PRESUDI KARADŽIĆU: Ovo je za ŽALJENJE! Neće doneti ni pravdu, a ni pomirenje!

On je za televiziju Pink rekao da se u slučaju Karadžića žalbeno veće vodilo istim rezonom kao i prethodno veće koje je donelo provostepenu presudu, a kada mu je izrečena kazna od 40 godina zatvora

Objavljeno:

Darko Mladić, sin haškog osuđenika Ratka Mladića, izjavio je danas da je presuda kojom je Radovan Karadžić pred Haškim tribulanom osuđen na doživotnu robiju, za žaljenje i da neće doprineti smirivanju situacije, već sasvim suprotno.

On je za televiziju Pink rekao da se u slučaju Karadžića žalbeno veće vodilo istim rezonom kao i prethodno veće koje je donelo provostepenu presudu, a kada mu je izrečena kazna od 40 godina zatvora.

- Ova presuda neće doneti ono što je potrebno da se postigne ovakvim presudama, ni pravdu, a ni pomirenje, nego će nastaviti kontravereze oko rata u Bosni i neće doprineti smirivanju situacije, možda i naprotiv - rekao je Darko Mladić.

Darko Mladić
Darko Mladić foto: Printscreen / Youtube

On je rekao da je u žalbenom postupku njegovog oca nešto drugačija situacija i u samoj presudi i u samoj argumenataciji.

- Mislim da posle ove presude Karadžiću, značaj efikasne i dobre odbrane u slučaju Ratka Maldića raste i da ćemo uložiti dodatne napore i obratiti se svima koji mogu da pomognu, da presuda u slučaju Ratka Mladiića bude značajno dugačija od ove koju je Karadžić dobio kao konačnu - rekao je Mladić.

BONUS VIDEO:

OGROMNI BIZON PREPREČIO PUT! Sada ova grdosija određuje saobraćajna pravila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.