NEMA OPOZICIJE, TO SU OSTRAŠĆENI LUDACI! Željko Mitrović kaže da Đilas i Boško nisu dobrodošli na Pink, ostali jesu
Željko Mitrović ŽESTOKO o Đilasu i Bošku Obradoviću, Foto: Damir Dervišagić

ko je pljačkao?

NEMA OPOZICIJE, TO SU OSTRAŠĆENI LUDACI! Željko Mitrović kaže da Đilas i Boško nisu dobrodošli na Pink, ostali jesu

Kod nas opozicija nikada nije ulazila nasilno, oni su kod nas bili dobrodošli onda kada su postojali - rekao je on

Objavljeno:

Na TV „Pink“ kreće nova emisija „Hit tvit“, koju će voditi Verica Bradić. Biće drugačija od onoga što smo do sada viđali na malim ekranima, ali zli jezici već kažu da je pandan „Utisku nedelje“.

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink i idejni tvorac emisije, za „Alo!“objašnjava da će biti različita od emisija poznatih po tome jer će postojati interakcija korisnika društvenih mreža i televizije.

- Tokom same emisije, ali i tokom nedelje bićemo aktivni kao domaćini svim korisnicima društvenih mreža kako bi smo učestvovali u pripremi i uređivanju šest priloga koji će se emitovati u nedeljnoj emisiji. Imaćemo tri gosta iz različitih političkih partija, iz društvenih sfera, koji će govoriti na različite teme i iznositi svoje stavove. Što se tiče „Utiska nedelje“, to nije format koji se prvi pojavio u Srbiji, pa da ga mi kopiramo, niti smo pikirali termin nedeljom samo zato što će tada ići ili je išao „Utisak nedelje“. Jednostavno, to su teme koje će zaokružiti celu nedelju i prosto je logično da se emituje u tom terminu. Političke emisije su kod nas uvek išle u prajm tajmu, od „Klopke“do „Teške reči“.

Rekli ste da ćete ugostiti sve one ljude koji do sada možda nisu gostovali na vašoj televiziji. Da li to znači da opozicija neće morati nasilnički da traži termine gostovanja, već će dobiti poziv?

- Kod nas opozicija nikada nije ulazila nasilno, oni su kod nas bili dobrodošli onda kada su postojali. Mi smo njih obožavali i zvali da gostuju. Onog trenutka kada je opozicija prestala da postoji i kada je nestala, a svi se pretvorili u ludake, onda smo prestali da ih zovemo, jer praktično nismo imali koga.

Zar nisu Dragan Đilas i Boško Obradović opozicija?

foto: Beta / Miloš Miškov

- Đilas je opljačkao moju televiziju. Boško je tukao moje novinarke. Kako očekujete da ih zovem? Ja sam jedan od onih koji navijaju da se pojavi opozicija, ali ona prava jer je to korisno celom društvu. Kako se zovu onda ovi koji danas sebe nazivaju opozicijom?

foto: Beta

- Grupa ostrašćenih ludaka kojima ništa i niko ne valja. Kada danas kažete opozicija, mislimo na dva ili tri imena. A oni sigurno nisu dobrodošli na TV Pink. Ostali jesu, ako su spremni da učestvuju u normalnoj raspravi i debati oko političkih i društvenih pitanja. Ovo što se danas zove opozicijom, to nije opozicija, niti će ikada gostovati kod mene, ali zaista! Oni imaju problem lično sa mnom i učinili su mi mnogo loših stvari.

Znači, njih dvojica nisu, ali ostali koji ne podržavaju predsednika Vučića jesu?

- Jesu!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.