VUČE, KUVAĆEŠ SOPSTVENA JAJA ZA USKRS! Mitrović opleo po JEREMIĆU i poslao mu jasnu poruku, I TO KAKVU!
Provrio sukob: Jeremić na meti Mitrovića, Foto: Printscreen

tviteraški obračun

VUČE, KUVAĆEŠ SOPSTVENA JAJA ZA USKRS! Mitrović opleo po JEREMIĆU i poslao mu jasnu poruku, I TO KAKVU!

Zasmetao mu je Vukov žučni govor tokom protesta za vikend u kojem je "proročki" obznanio da će "pasti za do Uskrsa"

Objavljeno:

Novopečena zvezda srpske tviteraške zajednice Željko Mitrović, vlasnik Pinka i osvedočeni protivnik opozicione opcije u vidu Đilasa, Boška, Vuka i Sergeja, opet je jednog od njih uzeo na tapet.

U jednom od svojih karakterističnih tvitova u kojima kao podlogu koristi snimak nekog od pomenute četvorice opozicionih čelnika kao motiv za komentar, ovog puta je naciljao Vuka Jeremića.

Zasmetao mu je Vukov žučni govor tokom protesta za vikend u kojem je "proročki" obznanio da će "pasti do Uskrsa", misleći, naravno, na aktuelnog predsednika Srbije. I naravno, pasti sa vlasti, ne nekako drugačije, u smislu da se sapleo ili tako nešto.

Zato je Vuku bivši basista, što se kaže, kultnog beogradskog benda Oktobar 1864 odgovorio vrlo vrelog čela:

- Gledajući ovaj snimak na kome Jeremiću umalo ne popucaše sve žlezde i “čuke”, stičem utisak da Vuk raspeće planira za “Veliki petak” a kuvanje sopstvenih jaja za sam Uskrs u nedelju, kada će izgovoriti istinu kojom će ponovo pokušati da se približi “tvorcu” - ”Vaistinu vaskrese” - napisao je Mitrović, aludirajući, naravno, da je ova izjava, što se kaže, pucanj u prazno, mada deluje neukusno poređenje Jeremićevih jaja (ma kakva ona bila, sa pijace ili iz samiške) i veliki pravoslavni praznik...

Uglavnom, komentatori su u velikoj meri bili na Mitrovićevoj strani, što dosta govori u prilog tome da im se ideja o tim "samokuvanim jajima" očigledno dopala.

Šta vi planirate za Vaskrs?

BONUS VIDEO:

TRAŽIMO PRAVDU ZA NAŠEG DRUGA PAVLA: Ako ga ne puste, organizovaćemo nove proteste!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.