SERGEJ, SUZDRŽI SE OD GADOSTI, JE L' TO SRBIJA ZA KOJU SE ZALAŽEŠ? Zorana ISPROZIVALA Trifunovića zbog vređanja ANE
Sve mu rekla: Zorana Mihajlović, Foto: Printscreen

OŠTRO!

SERGEJ, SUZDRŽI SE OD GADOSTI, JE L' TO SRBIJA ZA KOJU SE ZALAŽEŠ? Zorana ISPROZIVALA Trifunovića zbog vređanja ANE

Još gore je kada predstavnici opozicionih partija, podrže takve reči i daju im dodatni publicitet u javnosti

Objavljeno:

Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović osudila je danas "uvrede" koje su premijerki Ani Brnabić i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućene na jednoj fudbalskoj utakmici prošlog vikenda, kao i dalje širenje "tih ogavnih reči" na društvenim mrežama od strane predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića.

Mihajlović je, kako se navodi se u saopštenju njenog kabineta, ocenila da je vređanje žene na način na koji su to učinili pojedinci na jednom fudbalskom stadionu u nedelju, ukazujući pritom na njenu seksualnu orijentaciju, nedopustivo.

"Još gore je kada predstavnici opozicionih partija, podrže takve reči i daju im dodatni publicitet u javnosti. Da li je to Srbija za koju se zalažete, gospodine Trifunoviću?", kazala je Mihajlović.

Mihajlović je, kako se navodi, pozvala opozicione lidere da se "suzdrže od ovakvih gadosti", jer na taj način "promovišu nasilje".

"Nasilje u društvu je ogroman problem za koji odgovornost snose svi, a posebno javne ličnosti i oni koji pretenduju da predstavljaju gradjane i gradjanke Srbije", rekla je Mihajlović.

BONUS VIDEO:

TRAŽIMO PRAVDU ZA NAŠEG DRUGA PAVLA: Ako ga ne puste, organizovaćemo nove proteste!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.