JOŠKA NEMOJ DA PROGANJAŠ LJUDE KOJI NISU ŽIVI! Tončev odbrusio TITOVOM UNUKU na izjavu o Đinđiću, ostali u SPS ćute
Joška Broz za sada se provukao kroz iglene uši..., Foto: Marina Lopičić

REAKCIJE

JOŠKA NEMOJ DA PROGANJAŠ LJUDE KOJI NISU ŽIVI! Tončev odbrusio TITOVOM UNUKU na izjavu o Đinđiću, ostali u SPS ćute

Izostala je žešća osuda reči Joške Broza

Objavljeno:

Unuk doživotnog predsednika Srbije Joška Broz šokirao je sve svojom izjavom da je Zorana Đinđića stiglo prokletsvo jer je skinuo zvezdu petokraku sa Skupštine Beograda.

Na ovu, zaista šokantnu tvrdnju niko sem Novice Tončeva iz Socijalističke partije Srbije koja je Jošku Broza "ugurala" u Skupštinu Srbije nije želeo da reaguje.

Neki funkcioneri su odlučili da se brane ćutanjem, a drugi su bili u gužvi i haosu.

Još uvek aktuelni potpredsednik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev kaže za naš portal da nema razloga da Joška Broz ovako proganja ljude koji više nisu živi.

- Nema razloga da drug Joška na ovaj način proganja ljude koji više nisu među živima i koji ne mogu da se brane. Svaka revolucija prvo satre simbole dotadašnje vlasti i nametne svoje, ali DOS nije ni imao svoje simbole, osim one pesnice za koju se na kraju ispostavilo da građanima pokazuje šipak. Vreme i život teku kao reka, petokraka je danas deo istorije, ne možemo da zaustavimo civilizacijski točak progresa. SPS je sačuvao sećanje na i simboliku na petokraku kroz svoj novi logo znak - rekao nam je Novica Tončev.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo Josip Joška Broz rekao je za Espreso sledeće:

- Eno onaj u Zagrebu što je skinuo ulicu maršala Tita umro je u najvećim mukama, onaj što je skidao krst dole na mukama isto je umro u najvećim mukama. Oni što su skidali spomenik u Čačku, njih četvorica nijedan više nije živ, a ne vidim nešto ni ovoga što je skinuo zvezdu petokraku sa Skupštine u Beogradu (Đinđić), ima nešto i sve će ih stići kazna za to.

Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo još komentara od socijalista, ministri Ružić i Antić ljubazno su se izvinili jer nisu stigli od državničkih obaveza da odgovore, dok na zid ćutanja naišli smo kod počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića, Slavice Đukić Dejanović i Nikole Šainovića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.