DECU ŠTO NAPADAJU RTS POSLATI NA ROBIJU! Ovako je Đilas pričao dok je bio GRADONAČELNIK Beograda (VIDEO)
Dragan Đilas na protestima, Foto: Stefan Kojić

OVO JE ZABORAVIO

DECU ŠTO NAPADAJU RTS POSLATI NA ROBIJU! Ovako je Đilas pričao dok je bio GRADONAČELNIK Beograda (VIDEO)

Evo šta je sve rekao

Objavljeno:

Dragan Đilas, koji je sa Boškom Obradovićem i demonstrantima u subotu upao u zgradu RTS i terorisao novinare i zaposlene u javnom servisu, svojevremeno je na istoj televiziji tražio višegodišnje zatvorske kazne za one koji su napadali ovu zgradu.

To mu nije zaboravljeno, pa brojni tviteraši podsećaju lidera opozicije na ovaj snimak:

- Tamo je bilo puno dece, 15, 16 godina, kojima je neko manipulisao, to ne sme nikad više da se dozvoli u ovom gradu - kazao je tada Đilas upravo na RTS, komentarišući nerede koji su demonstranti pravili u Beogradu 2010. godine tokom Parade ponosa.

- Mislim da je dužnost države da sve ove što su učestvovali u tome, videli smo snimke, kako napadaju zgradu RTS, gađaju policajce, ovaj jedan kreće motkom na njih, da ih osude na dugogodišnje zatvorske kazne - kazao je on, ali i dodao da neko mora da "radi sa tom decom i objasni im da nije dobro to što oni rade".

Podsetimo, taj isti Đilas predvodio je demonstrante koji su razbili vrata RTS, uneli motornu testeru, i bukvalno zarobili zaposlene na RTS, praveći haos i pozivajući na "oslobođenje" javnog servisa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.