VUČIĆU, UZ TEBE SMO! SNS simpatizeri širom Srbije snimaju video snimke na kojima aplaudiraju i veličaju predsednika
SNS simpatizeri širom Srbije snimaju video snimke na kojima aplaudiraju i veličaju predsednika, Foto: Printscreen / Twitter

baš su glasni

VUČIĆU, UZ TEBE SMO! SNS simpatizeri širom Srbije snimaju video snimke na kojima aplaudiraju i veličaju predsednika

Aktivisti i simpatizeri SNS najoštrije su osudili upad pristalica opozicije u zgradu RTS-a i blokadu Predsedništva Srbije, te na ovaj način izrazili podršku predsedniku Srbije

Objavljeno:

Nakon što su pristalice opozicije i građani upali u zgradu RTS u subotu uveče, a zatim narednog dana održali protest ispred zgrade predsedništva Srbije, dok je predsednik Aleksandar Vučić govorio na vandrednoj konferenciji za novinare, i tom prilikom osudio ponašanje demonstranata prilikom ulaska u zgradu javnog servisa, opštinski odbori Srpske napredne stranke širom Srbije, odlučili su da predsedniku pruže podršku.

Naime, po društvenim mrežama rapidno se dele video snimci na kojima se mogu videti okupljeni građani kako glasno uzvikuju "Vučiću uz tebe smo" i aplaudiraju.

Aktivisti i simpatizeri SNS najoštrije su osudili upad pristalica opozicije u zgradu RTS-a i blokadu Predsedništva Srbije, te na ovaj način izrazili podršku Vučiću.

I Zemunci su izašli na ulice sa transparentom "Zemun za Vučića", a uz to su i skandrirali:

"Podrška za Vučić"

Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare održanoj u nedelju rekao da je dobio informaciju da se Srbi na Kosovu spremaju da krenu ka Beogradu kako bi mu pružili podršku, ali ih je on zamolio da to ne čine.

Podsetimo, nakon upada u RTS, prilikom intervencije, dok je deo demonstranata još bio u zgradi, prema navodima medija i na društvenim mrežama, policija je vukla prisutne za ruke i noge i iznosila ih napolje.

BONUS VIDEO: 20 GODINA POSLE BOMBARDOVANJA IZBACUJU BORCA NA ULICU: Porodicu Lalović izvršitelji ponovo pokušavaju da ISELE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.