NE ŽELIM DA UČESTVUJEM U PREVARI U KOJOJ JE "OVO" VOĐA! Čanak napao Boška Obradovića, uvreda uvredu stiže
Čanak žestoko opleo po Obradoviću, Foto: Beta/Dragan Gojić, Dragana Udovičić

NEĆE S TAKVIMA

NE ŽELIM DA UČESTVUJEM U PREVARI U KOJOJ JE "OVO" VOĐA! Čanak napao Boška Obradovića, uvreda uvredu stiže

Čanak je podelio video u kome Obradović priča o Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj, nazivajući BiH "veštačkom" državom i zalažući se za osamostaljenje RS

Objavljeno:

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, oglasio se na svom Tviteru i objasnio zbog čega ne želi da bude deo protesta "1 od 5 miliona", koje on naziva prevarom. Kako je naglasio, ne želi da bude deo nečega u čemu je "vođa" Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri.

Čanak je podelio video u kome Obradović priča o Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj, nazivajući BiH "veštačkom" državom i zalažući se za osamostaljenje RS. Predsednik Srpskog pokreta Dveri je tom prilikom rekao.

- Ono što je stav Srpskog pokreta Dveri kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, jeste da je to jedna veštačka država koja je nasilno napravljena i koja je nefunkcionalna. Svi ovi pokušaji da se BiH održi kao veštačka država, jednostavno nemaju nikakvog smisla. Vama je poznato da se mi zalažemo za nezavisnost, odnosno osamostaljenje Republike Srpske i njeno pridruživanje Srbiji i mislim da je to prava perspektiva razvoja srpskog naroda, s obe strane Drine, u ovom 21. veku.

Čanak je, kako kaže u svom tvitu, nakon ovakvog govora Obradovića, završio svaku priču vezanu za "prevaru" (proteste) i njegovo učestvovanje u istim.

- Dakle... Ovim smo završili sa pričom zašto ne želim da učestvujem u prevari u kojoj je ovo bilo kakav "vođa" - napisao je Čanak na svom Tviteru i dodao da bi za bolje razumevanje pojma vođe, trebalo pogledati starija izdanja italijanskih i nemačkih rečnika.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Srđan Nogo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.