OVO JE MUŠKARAC KOJI TVRDI DA JE PRETUČEN U KABINETU PREDSEDNIKA OPŠTINE: Ima HEMATOM veličine ORAHA
Blagojević i još jedan organizator su saslušani u policiji i određeno im je zadržavanje do 48 sati, Foto: Savez za Srbiju

šta je istina?

OVO JE MUŠKARAC KOJI TVRDI DA JE PRETUČEN U KABINETU PREDSEDNIKA OPŠTINE: Ima HEMATOM veličine ORAHA

U izveštaju lekara specijaliste konstantovane su višestruke povrede glave Blagojevića, uključujući i hematom veličine oraha

Objavljeno:

Jedan od organizatora protesta "1 od 5 miliona" u Žitorađi, Milan Blagojević, izjavio je za N1 da je oko 13 sati pretučen u kabinetu predsednika opštine Ivana Stanojevića.

Sa druge strane, Stanojević odbacuje optužbe i kaže da je on dobio batine. Blagojević i još jedan organizator su saslušani u policiji i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Blagojević je za N1 rekao da je na sastanku kod predsednika bio kako bi se raspitao za peticiju koju je predao pre nekoliko dana, a koja se odnosi na lokalni problem. Tada su, kako tvrdi, na poziv predsednika opštine u kancelariju ušla petorica muškaraca i počela da ga šutiraju u glavu.

U izveštaju lekara specijaliste konstantovane su višestruke povrede glave Blagojevića, uključujući i hematom veličine oraha.

"Znači samo je telefonom rekao ulazi, ušla su njih petorica, od toga jedan potpredsednik opštine Saša Cekić, udarali su me pesnicama. Ja sam pao sa stolice, posle toga su svih pet počeli da me šutiraju u glavu. Ja sam ustao, onda su me udarali pesnicama u glavu, kad sam pao onda su me šutirali. To je trajalo dva tri minuta ja sam se jedva izvukao", ispričao je Blagojević za N1.

Inače, u međuvremenu se Srpska napredna stranka oglasila saopštenjem, u kome je optužila Blagojevića i još jednog organizatora protesta u Žitorađi, da su oni fizički napali predsednika opštine i druge zaposlene u toj instituciji.

Bonus video

(Espreso.co.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.