DEMONSTRANTI NISU NAPADALI POLICIJU, ALI IH JE ONA BRUTALNO PREBILA:  Jovanović najoštrije osudio HAPŠENJE Savića!
Nikola Jovanović, Foto: Zorana Jevtić

OGLASIO SE

DEMONSTRANTI NISU NAPADALI POLICIJU, ALI IH JE ONA BRUTALNO PREBILA: Jovanović najoštrije osudio HAPŠENJE Savića!

Jovanović je rekao da je Uroš Savić (24) prebijen i priveden uprkos teškim povredama koje mu je nanela policija

Objavljeno:

Potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Savez za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je danas opozicija i učesnici protesta nisu napali policiju, a da je bilo brutalnog prebijanja demonstranata.

Jovanović je rekao da je Uroš Savić (24) prebijen i priveden uprkos teškim povredama koje mu je nanela policija. "Predsedniku Opštinskog odbora Narodne stranke Rakovica Nikoli Suknjaiću je pendrekom raskrvavljena glava, iako je mirno protestovao na ulazu u RTS u Aberdarevoj ulici. Takvih slučajeva je na desetine", rekao je Jovanović za televiziju Naša. On je kazao da je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poslednji koji bi trebalo da govori o brizi za policiju jer je prema njegovom priznanju u julu 2008. "nasrtao na policajce zajedno sa Slavišom Kokezom na mitingu na kojem je poginuo Ranko Panić". "Šta Vučić misli o tome kako bi trebalo tretirati policajce koji samo rade svoj posao, govore i medijska hajka i neverovatne optužnice protiv niških žandarma koji su radili svoj posao kada su sprečili predsednikovog brata Andreja Vučića, koji je probijao kordon i fizički nasrnuo na njih", rekao je Jovanović. Na protestu "Jedan od pet miliona" u subotu, 16. marta gradjani su predvodjeni liderima opozicionog Saveza za Srbiju upali u zgradu Radio-televizije Srbije i tražili da budu direktno uključeni u program. Lider Dveri i SzS Boško Obradović najavio je protest za danas, ako uhapšeni gradjani na protestima ne budu pušteni iz pritvora.

Bonus video

DRŽALA JE SINA ŽELJKA U KAFIĆU, A ONDA SU IH NAPALI: Miljanu Kulić OPKOLILI, Zola nije mogao da ih odbrani, ali im je BRUTALNO odgovorio (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.