VUČIĆ ODUŠEVIO HRVATSKE MEDIJE: Ležerno je IZAŠAO pred masu koja ga je VREĐALA... (VIDEO)
Nisu očekivali ovakvu reakciju: Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

drugi pišu

VUČIĆ ODUŠEVIO HRVATSKE MEDIJE: Ležerno je IZAŠAO pred masu koja ga je VREĐALA... (VIDEO)

Vučić je unutra igrao partiju šaha s ministrom policije Nebojšom Stefanovićem i objavio fotografiju na Tviteru kako bi pokazao da ga demonstracije nisu nimalo impresionirale

Objavljeno:

Iako su mnogi mislili da Vučić neće uspeti izaći iz zgrade predsedništva, nije bilo nikakvih problema, pišu hrvatski mediji.

Iako su mu vikali 'Puk'o si! Opkoljen si!', srpski predsednik Aleksandar Vučić je bez ikakvih problema oko 16 sati izašao iz zgrade Predsedništva Republike Srbije u centru Beograda. Pre toga je održao vanrednu konferenciju za medije, a demonstranti su s predstavnicima Saveza za Srbiju opkolili zgradu u kojoj je bio srpski predsednik.

Kad je izašao iz zgrade, nekolicina ljudi mu je dovikivala 'Lažeš, bre!', 'Uaaa', 'Sram te bilo', 'Lažov', 'Pacov izašao iz rupe!', a onda su mu zviždali.

Demonstranti su napravili lanac oko zgrade, dok je Vučić unutra igrao partiju šaha s ministrom policije Nebojšom Stefanovićem i objavio fotografiju na Tviteru kako bi pokazao da ga demonstracije nisu nimalo impresionirale. Nije javio rezultat partije. Masa je nastavila prema policijskoj stanici "29. novembar" tražeći da svi privedeni budu pušteni, no umesto toga, još je uhapšeno nekoliko demonstranata koji su bacali na kordon policije sa štitovima i pod punom opremom - bočice s vodom. Istovremeno širom Srbije okupljaju se simpatizeri i glasači Vučićeve Srpske napredne stranke i najavljuju da će, bude li potrebe, doći u Beograd i zaustaviti demonstracije, te "zaštititi pravnu državu".

BONUS VIDEO:

ĐILAS VREĐA POLICAJCE U CIVILU TOKOM DEMONSTRACIJA KOD ANDRIĆEVOG VENCA (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.