Žena mora da zna gde joj je mesto i ko je gazda: Brutalna i sramna seksistička Fejsbuk stranica! (VIDEO)

u kampanji se ne biraju sredstva

Žena mora da zna gde joj je mesto i ko je gazda: Brutalna i sramna seksistička Fejsbuk stranica! (VIDEO)

U video klipu se nalazi priručnik koji sadrži uputstvo ženama kako treba da zadovolje svoje muževe. Obradović (Dveri): Ovo je prljava režimska kampanja u koju je uloženo dosta novca
Objavljeno: 10:42h

Na društvenoj mreži Fejsbuk napravljena je lažna stranica "Unija žena Dveri" na kojoj se nalazi navodni video priručnik za žene kako da zadovolje svoje muževe. Boško Obradović, prvi čovek Pokreta Dveri, kaže za Espreso da je ovaj snimak podmetnut od strane režima koji u ovoj stranci vidi najvećeg političkog protivnika. U ovom video priručniku se ženama savetuje kako da zadovolje svoje muževe. Snimak nosi naziv: “Žene će spasiti Srbiju – 10 zlatnih pravila za svaku ženu”. Tako se ženama poručuje da svojim muževima moraju da pripreme večeru na vreme, da se našminkaju 15 minuta pre nego što se muž vrati s posla, da ga zabavljaju posle posla, da ućutkaju buku koju prave deca i da mu masiraju stopala. Posebno je važno da žena mora da zna gde joj je mesto i da “zapamti da je on gazda kuće”. Kako se navodi na kraju snimka, ako se žena bude brinula o potrebama svoga muža, biće nagrađena.

Obradović smatra da je u pitanju najobičnije podmetanje jer je na delu "prljava režimska kampanja". - Aktuelni režim u Dverima vidi svog najvećeg protivnika, vodi se najprljavija kampanja protiv Dveri i naše patriotske politike. Oni ne vide opasnost u Bojanu Pajtiću ili koaliciji Borisa Tadića i Čede Jovanovića, niti u SPS-u. Znaju da su Dveri jedini nisu bile na vlasti i nemaju afere, pa nemaju šta drugo da nam zamere. Nema sumnje da je to uradila vlast jer vidi se koliko je uloženo u video-klipove, nalepnice, sponzorisane kampanje na internetu... - navodi Obradović. Pogledajte ovaj po žene diskriminišući snimak:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.