DEMOSTRANTE ISPRED POLICIJSKE UPRAVE DOČEKAO MINISTAR STEFANOVIĆ: Roditelji uhapšenih ušli u stanicu policije!
Kako javljaju reporteri, demonstrante je ministar policije Nebojša Stefanović dočekao ispred stanice!, Foto: Espreso.co.rs

HAOS NA ULICAMA!

DEMOSTRANTE ISPRED POLICIJSKE UPRAVE DOČEKAO MINISTAR STEFANOVIĆ: Roditelji uhapšenih ušli u stanicu policije!

Kako javljaju reporteri, demonstrante je ministar policije Nebojša Stefanović dočekao ispred stanice

Objavljeno:

Kolona demonstranata, koji su danas satima blokirali uzlaze u zgradu Predsedništva Srbije, stigla je ispred Policijske uprave za Grad Beograd "29. novembar" u Bulevaru despota Stefana sa zahtevom da se oslobode ljudi koji su uhapšeni u vezi sa sinoćnim i današnjim demonstracijama. Načećnik policije Milan Stanić došao je do kordona i demonstranti su propustili roditelje dvojice uhapšenih da uđu u stanicu, prenose mediji.

Kako javljaju reporteri, demonstrante je ministar policije Nebojša Stefanović dočekao ispred stanice.

Demonstranti su, na poziv lidera "Dveri" Boška Obradovića, krenuli u koloni ka "29. novembru", pod obrazloženjem da traže oslobađanje pripadnika omladine DS Pavla Cvejića, koji je, kako je prethodno rekao predsednik DS Zoran Lutovac, uhapšen. Naknadno su saopštili da je još njihovih sipatizera privedeno, a da će ih zastupati advokat Vladimir Todorić.

Obradović je, sa megafona, rekao da su i roditelji Pavla Cvejića među okupljenima ispred stanice policije i pozvao ministra i nadležne da uhapse njega ili druge organizatora, a Cvejića da oslobode.

- Ako je neko odgovoran za bilo šta, evo nas ovde koji smo sinoć bili na RTS, evo narodnih poslanika, ne pozivamo se na imunitet, uhapsi nas - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Kamion probija kordon (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.