BOŠKO OBRADOVIĆ POZVAO DEMONSTRANTE DA OSLOBODE UHAPŠENOG PAVLA: Protest se seli ispred MUP-a u 29. novembra
Lider srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, pozvao je okupljene građane da sada zajedno prošetaju ulicama Beograda i odu do policijske stanice 29. novembar kako bi oslobodili osamnaestogodišnjeg dečaka Pavla!, Foto: Stefan Kojić

ODOŠE

BOŠKO OBRADOVIĆ POZVAO DEMONSTRANTE DA OSLOBODE UHAPŠENOG PAVLA: Protest se seli ispred MUP-a u 29. novembra

Lider srpskog pokreta Dveri pozvao je okupljene građane da zajedno prošetaju ulicama Beograda i odu do policijske stanice 29. novembar kako bi oslobodili uhapšenog Pavla (18)

Objavljeno:

Protesno okupljanje ispred zgrade Predsedništva upravo je završeno nakon nekoliko sati, koliko je ukupno bila blokirana sama zgrada u kojoj se nalazio predsednik Aleksandar Vučić.

Lider srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, pozvao je okupljene građane da sada zajedno prošetaju ulicama Beograda i odu do policijske stanice 29. novembar kako bi oslobodili osamnaestogodišnjeg dečaka Pavla, koji je uhapšen nakon upada u zgradu RTS-a i kome je određen pritov od 30 dana.

- Simbol svega toga je mladi Pavle kome je sa 18 godina poslat u zatvor na 30 dana! To neće moći tako. Nije kriv Pavle koji je pokazao veliku hrabrost jer je bio sa nama, ako je neko kriv, kriv sam ja jer sam prvi ušao. Neka dođu po mene, neka dođu po sve vas. Pozivam vas da svi zajedno iza kamiona krenemo u protestnu šetnju ulicama Beograda do policijske stanice 29. novembar da oslobodimo Pavla. SLOBODA ZA PAVLA" , tvrdi Obradović.

"Odlazimo svi mi koji su bili u zgradi RTS-a, tražimo slobodu za Pavla. Mi smo tu, mi ne odustajemo. Aleksandre Vučiću, iako si pobegao pacovskim kanalima, naći ćemo te, gotovo je. Ostavka!"

"Na kraju druženja želim da vas podsetim kako je cvilio na konferenciji za medije, i pričao da je hrabar i da se nikoga ne plaši. Što ne izađeš pred svoj narod, kukavico. Jasno poručujemo, Aleksandre Vučiću, ti si izdajnik, lopov i kriminalac. Hvala svima što ste učestvovali i hvala policijskom sindikatu Srbije koji nas je podržao. Takođe, pored Pavla, idemo da oslobodimo i Miodraga Simovića i Krstu Tomkovića koji su takođe privedeni ovde. Nema povlačenja, nema predaje, sloboda za Pavla! Nastavljamo našu borbu" , rekao je Obradović okupljenima.

BONUS VIDEO:

Obradović,Đilas i Jeremić probijaju ogradu ispred zgrade Predsedništva Srbije (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.