I BOŠKO OBRADOVIĆ SE OBRATIO DEMONSTRANTIMA: Vratite RTS narodu!
Boško Obradović na protestima!, Foto: Printscreen / N1

1 OD 5 MILIONA!

I BOŠKO OBRADOVIĆ SE OBRATIO DEMONSTRANTIMA: Vratite RTS narodu!

Obradović je okupljenima poručio da se ne razilaze, pozvao je ostatak Beograda da se solidariše sa svojim narodom i poručio da odavde nema nazad

Objavljeno:

Lider srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, upravo se obratio okupljenim demonstrantima ispred Predsedništva Srbije koji su napravili obruč oko zgrade kako bi sprečili predsednika Vučića da izađe napolje.

Obradović je okupljenima poručio da se ne razilaze, pozvao je ostatak Beograda da se solidariše sa svojim narodom i poručio da odavde nema nazad, kao i da se niko neće razići sve dok se Aleksandar Vučić ne suoči sa narodom.

Njegov govor prenosimo vam u celosti:

"Mi smo danas ovde da ponovimo najvažnije zahteve potpisnika Sporazuma sa narodom, koji su pozvali državni vrh da podnese ostakvu. I Vučić, i Gojković i Brnabić - ODLAZITE! Ovde smo da ponovimo ono što smo rekli sinoć ispred RTS-A! RTS je vlasništvo Srbije. Vratite je narodu. Nećemo da plaćamo pretplatu a Vučić da širi propagandu preko Dragana Vujoševića, najgoreg sluge. Sram te bilo kriminalcu!

Naš zahtev je da se predstavnici protesta i opozicije obrate večeras u dnevniku RTS-a, a odavde se ne razilazimo, držimo blokirana sva tri ulaza. Nema gde da izađe Aleksandar Vučić. Neka izađe i neka se suoči sa narodom. Dosta je, gotovo je, odlazi, ostavka!

Dragi prijatelji pozivamo čitav Beograd da nam se pridruži ispred Predssedništva, opkolili smo ga, nema gde! Aleksandar Vučić može da bira hoće li da bude čovek i da podnese ostavku ili će da bude pacov i da izađe pacovskim kanalima. Naše je poštovani prijatelji samo da budemo odlučni, kao što smo bili sinoć na RTS-u. Nema povlačenja, nema predaje, nema nazad, idemo do kraja, do kraja režima" , rekao je on.

BONUS VIDEO:

Boško Obradović ispred predsedništva poziva ljude... (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.