REŽIM ĆE PASTI DO USKRSA! Vuk Jeremić održao vatreni govor, drao se kako ga nikad niste čuli do sada
Ovako se Jeremić obratio demonstrantima!, Foto: Stefan Kojić

BILO JE GLASNO

REŽIM ĆE PASTI DO USKRSA! Vuk Jeremić održao vatreni govor, drao se kako ga nikad niste čuli do sada

On je pozvao građane na solidarnost i mir

Objavljeno:

Predsednik Narodne strane Vuk Jeremić održao je vatreni govor na protestu ispred zgrade Predsedništva Srbije.

On je pozvao građane na solidarnost i mir i naveo da će "režim pasti pre Uskrsa", ukoliko narod Srbije bude složan i jedinstven.

"Zdravo slobodni Beograde, zdravo slobodna Srbijo! Čestitam ti slobodu, ovaj dan niko neće zaboraviti, obećavam vam! Nije verovao da ćemo se okupiti ovde, nije verovao kada su mu rekli jutros, držite konferenciju za štampu na drugom mestu. On je rekao neće, ostali su kući - PREVARIO SE! Prevarili su se i mnogi pre njega, pa je pala Bastilja, pa se desio peti oktobar, pa će da se i njemu desi jedan od dana ovog meseca on je gotov!

Na dan kada je kao narod trebal osvi da budemo zajedno u bolu, da obeležimo bol, petnaest godina onoga što nam se desilo na KiM, kada je trebalo da odemo u crkvu, u miru i u ljubavi, on je odlučio da nas deli, on nas je ovde pozvao. Mi smo ovde zbog njega!

Ljudi, ja ne znam da li vi shvatate da ceo svet gleda Beograd. Niko ovo nije očekivao, iznenadili smo Srbiju i ceo svet! Stvari više neće biti iste kao pre! GOTOV JE! On danas nije smeo da izađe iz zgrade predsedništva, to će ga koštati. Sa njim više nema razgovora! Ovi ljudi, ova policija, ovo je naš narod, oni su sa nama. Oni ne štite njega. Stajao sam oči u oči sa policijom, razgovarao sa njima, oni su na naši strani, to vam garantujem. Veliko bravo za policiju!

Skinuće šlemove na dan kada bude padao, a pašće pre Uskrsa! Ako budemo jedinstveni i ako budemo solidarni i volimo Srbiju! Živela sloboda, živeo Beograd, živela Srbija" , tvrdi on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.