POZIVAM NAŠ NAROD S KOSOVA DA ME NE BRANE! Hvala im, ali nikad fašista i tajkun neće vladati Srbijom!
Predsednik Vučić na konferenciji za štampu!, Foto: Printskrin/RTS

KOSOVO BRANI VUČIĆA

POZIVAM NAŠ NAROD S KOSOVA DA ME NE BRANE! Hvala im, ali nikad fašista i tajkun neće vladati Srbijom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zaštitna ograda ispred zgrade Predsedništva probijena, ali kako je rekao, "fašisti Obradović i tajkun Đilas nisu naročito hrabri da bi smeli da idu negde dalje a da to nisu uplašene dame u desku RTS"

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se danas u 12 časova javnosti povodom sinoćnjih događaja, kada su lider "Dveri" Boško Obradović i jedna od organizatorki protesta Jelena Anasonović, praćeni grupom okupljenih na protestima "1 od 5 miliona", na silu upali u zgradu RTS.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zaštitna ograda ispred zgrade Predsedništva probijena, ali kako je rekao, "fašisti Obradović i tajkun Đilas nisu naročito hrabri da bi smeli da idu negde dalje a da to nisu uplašene dame u desku RTS".

On je u jednom trenutku objasnio da je saznao da se narod na Kosovu sprema da dođe u Beograd, kako bi ga, prema njegovim rečima, odbranio od huligana, fašista i nasilnika, ali on ih uverava da je sve u redu i da nema potrebe za tim.

"Naš narod na Kosovu se okuplja da dođe da me brani. Nema potrebe za tim. Niko mi ne može ništa. Hvala narodu na Kosovu, ali neka ne brinu. Nećemo se sklanjati i bežati od fašista" , tvrdi predsednik Srbije.

BONUS VIDEO:

I DRUGI ULAZ PREDSEDNIŠTVA BLOKIRAN! Ulica Kralja Milana zatvorena za saobraćaj (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.