PRVO SELFIJI ISPRED POLICIJE,A KASNIJE... Goranu Vesiću smeta što se Jelena Anasonović slika u RTS-u, a Đilas smeje
Naime, on je optužio Dragana Đilasa, jednog od lidera opozicije, da je nasilnim putem upao u zgradu RTS-a i zajedno sa demonstrantima "uništavao" zgradu i pretio novinarima!, Foto: Printscreen / Twiter

KAŽI PTIČICA

PRVO SELFIJI ISPRED POLICIJE,A KASNIJE... Goranu Vesiću smeta što se Jelena Anasonović slika u RTS-u, a Đilas smeje

Vesić je optužio jednog od lidera opozicije da je nasilnim putem upao u zgradu RTS-a i zajedno s demonstrantima "uništavao" zgradu i pretio novinarima

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se na društvenim mrežama i izrazio svoje nezadovoljstvo zbog jučerašnjeg upada demonstranata u zgradu Javnog servisa.

Naime, on je optužio Dragana Đilasa, jednog od lidera opozicije, da je nasilnim putem upao u zgradu RTS-a i zajedno sa demonstrantima "uništavao" zgradu i pretio novinarima.

On je u svojoj objavi nazvao jednu od organizatora protesta Jelenu Anasonović, Đilasovom marionetom, i naveo da su njene tvrdnje o "udarcima" koje je primila od policije lažne i neistinite.

Podsećamo, sinoć su demonstranti prvo opkolili zgradu RTS-a a potom ušli u samu zgradu i popeli se na krov, kako bi pročitali "slobodne vesti" i zatražili razgovor sa glavnim i odgovornim dežurnim urenikom koji nije prenosio vesti o protestu na javnom servisu - što je bio jedan od osnovnih zahteva protestanata.

Demonstranti, predvođeni Boškom Obradovićem u jednom trenutku nasilno su upali u zgradu i želeli da prekinu dnevnik Javnog servisa.

Policija je brzo reagovala i zamolila protestante da napuste zgradu, nakon čije intervencije su oni to i učinili.

BONUS VIDEO:

ESPRESO INTERVJU: Srđan Nogo!

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.