POLICIJA IZVELA SVE DEMONSTRANTE IZ RTS: Nebojša Stefanović izjavio da je sve rešeno na MIRAN I BEZBEDAN NAČIN!
Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen

oglasio se

POLICIJA IZVELA SVE DEMONSTRANTE IZ RTS: Nebojša Stefanović izjavio da je sve rešeno na MIRAN I BEZBEDAN NAČIN!

On je rekao da je privedeno jedno lice koje je šutiralo pripadnika policijske brigade

Objavljeno: 23:11h

Policija izvela sve demonstrante iz zgrade RTS. Sve je rešeno na miran i bezbedan način, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Nikada nikome u Srbiji neće biti dozvoljeno da nasiljem rešava bilo šta. U narednim danima će javnost znati sve o učinjenim krivičnim delima. Čestitam liderima opozicije da su najveću podršku dobili od Tačijevih i Haradinajevih medija", rekao je ministar Stefanović.

- Bilo je uvreda, ali i fizičkog nasrtaja na pripadnike policije, bacani su predmeti na njih, šutirali ih i ja to najoštrije osuđujem - poručio je on i pozvao građane da nenasilno izražavaju svoje nezadovoljstvo.

On je saopštio da je privedeno lice koje je šutiralo pripadnika policijske brigade i to je jedna od prijava koja je u ovom trenutku dobijena, ali će se u toku večeri, ali i sutrašnjeg dana, znati koliko je prijava bilo.

- Ovi građani koji su sada ispred RTS-a mogu slobodno da ostanu tu, ali samo bez upotrebe sile - rekao je ministar. Podsetimo, sa prve vanredne konferencije, ministar Stefanović je poručio da će se država morati da reaguje i svako ko je nasilno ušao u RTS, odgovaraće krivično i prekršajno.

Podsetimo, sa prve vanredne konferencije, ministar Stefanović je poručio da će se država morati da reaguje i svako ko je nasilno ušao u RTS, odgovaraće krivično i prekršajno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.