BOŠKO I EKIPA NA SILU UPALI U RTS, ŽANDARMERIJA IH IZBACIVALA! U nedelju u podne najavljen novi protest (VIDEO)
Policija izbacuje demonstrante, Foto: Printscreen/Facebook

haos u takovskoj

BOŠKO I EKIPA NA SILU UPALI U RTS, ŽANDARMERIJA IH IZBACIVALA! U nedelju u podne najavljen novi protest (VIDEO)

Posle obraćanja generalnog direktora RTS Dragana Bujoševića, demonstranti nešto pre ponoći napustili zgradu Javnog servisa i za nedelju u podne najavili novi skup ispred zgrade Predsedništva Srbije, za kad je obraćanje javnosti najavio Aleksandar Vučić

Objavljeno: 00:14h

Lider Dveri Boško Obradović, jedna od organizatorki protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović sa grupom građana upali su večeras na silu u zgradu Radio televizije Srbije.

Na lice mesta je stigla i policija, pa su pripadnici žandarmerije počeli da iznose demonstrante. Kako tvrdi jedna radnica RTS, policija je ipak upotrebila silu na četvrtom spratu zgrade.

Tvit jedne radnice RTS-a
Tvit jedne radnice RTS-a foto: Printscreen/Facebook

Nešto ranije, predstavnik MUP-a je upravo zamolio Obradovića da ljudi izađu iz zgrade kako ih nebi iznosili, javili su naši reporteri.

- Zamolio bih vas da ostanete ovde u centru, nemojte ići okolo da nas policija ne izbaci. Nećemo otići odavde dok nam ne ispune zahtev. Nemojte pružati otpor policiji, sedite, ali nemojte da odustajete - rekao je Obradović.

On je ranije naveo da neće otići iz zgrade sve dok im ne bude omogućeno da gostuju u Dnevniku 2 ili 3, a i nakon 21 sata, oni su i dalje tu. Obradović je rekao ranije pregovarao sa Zoranom Stanojevićem da ih puste u program, bilo da je u pitanju dnevnik ili neka druga emisija.

Na kraju su, posle obraćanja generalnog direktora RTS Dragana Bujoševića, demonstranti nešto pre ponoći napustili zgradu Javnog servisa i za nedelju u podne najavili novi skup ispred zgrade Predsedništva Srbije, za kad je obraćanje javnosti najavio Aleksandar Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.