UČESNICI PROTESTA UŠLI I U STUDIO RTS-A: Zaposeli celu zgradu! Nisu hteli da IZAĐU! (VIDEO)
Upad u zgradu RTS-a, Foto: Printscreen/Twitter

ne odustaju

UČESNICI PROTESTA UŠLI I U STUDIO RTS-A: Zaposeli celu zgradu! Nisu hteli da IZAĐU! (VIDEO)

Predvođeni Obradovićem, grupa građana je nakon upada u hol zgrade nastavila da ulazi i u službene prostorije i studio zgrade RTS-a

Objavljeno: 00:14h

Lider Dveri Boško Obradović, jedna od organizatorki protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović sa grupom građana upali su večeras na silu u zgradu Radio televizije Srbije.

Predvođeni Obradovićem, grupa građana je nakon upada u hol zgrade nastavila da ulazi i u službene prostorije i studio zgrade RTS-a.

Dok su se kretali po zgradi svi su se međusobno gurali, a na snimku se može čudi i da neko glasno viče "Stanite, polako!"

Boško Obradović je prisutnima saopštio da je Nebojša Stefanović izdao naređenje da se svi oni koji se nalaze u zgradi RTS-a izbace. Tu informaciju mu je preneo načelnik PU Beograd. Ipak, ni na ovu naredbu Boško Obradović je rekao da se niko neće pomeriti iz zgrade.

Blokada RTS bila je deo plana večerašnjeg protesta opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, i već nedeljama se traži ostavka generalnog direktora Dragana Bujoševića, ali i urednika informativnog programa Nenada Lj. Stefanovića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.