TRAMPOVA ĆERKA JE ATRAKCIJA, KAO I NIKOLA TESLA! Đuka ponovo OBJAŠNJAVA (VIDEO)
Vladimir Đukanović, Foto: Profimedia, AP, Marina Lopičić

izjasnio se

TRAMPOVA ĆERKA JE ATRAKCIJA, KAO I NIKOLA TESLA! Đuka ponovo OBJAŠNJAVA (VIDEO)

Ukazao je koliko je važna poseta Trampove ćerke Beogradu!

Objavljeno:

Poslanik SNS Vladimir Đukanović objasnio je zbog čega je poseta Tifani Tramp važna za našu prestonicu.

Naime, Đukanović je počeo svoj monolog o ćerci Donalda Trampa koja je došla u Beograd zajedno sa svojm dečkom, a potom je razgovor nastavio o Beogradu i njegovoj atrakciji za turiste. Takođe se osvrnuo na važne ličnosti poput Nikole Tesle i Mihajla Pupina i koliko su značajni za našu zemlju.

Poštovanje dobri moji, nadam se da se lepo čujemo i vidimo. Poseta Tifani, odnosno ćerke Donalda Trampa je samo po sebi fantastična reklama Srbije jer dolazi ćerka američkog predsednika, što govori da je na neki način ova zemlja sigurna država. Ovo je fantastična atrakcija, odnosno poziv turistima širom sveta da dođu u Beograd. Milioni širom sveta gledaju njen Instagram nalog i kada vide da je ona posetila Beograd to će za nas biti veoma dobro. Ono o čemu mi uopšte ne razmišljamo, je Nikola Tesla kao atrakcija Takođe, posetila je i Muzej Jugoslovenske kinoteke. Mnogi u svetu ne znaju da je Nikola Tesla Srbin, a mi to možemo da iskoristimo. Na kraju krajeva najveći naučnici koji su doprineli svetu su Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, a ogroman broj turista želi da dođe i poseti muzej Nikole Tesle i nešto vezano sa Mihajla Pupina. Sreli su me neki španski turisti u centru Beograda i sada dok vi njima objasnite u onim uličicama da dođu do Krunske odnosno do sedišta muzeja koje sada izgleda katastrofa, jednostavno to mora da bude vidljivo, upečatljivo gde god da se pravi. Ono što je ključno jeste politička poruka, pa zašto bi ćerka predsednika najveće sile na svetu došla u Beograd sa svojim dečkom da se odmara, šopinguje po Beogradu od toliko atraktivnih destinacija po svetu počev od Londona, Beča, Berlina, Rima, a ona dolazi u Beograd. To je sve veoma važno za Srbiju i moramo da iskoristimo. Da ne spominjm da sa Trampovom ćerkom ide čitava američka služba i bezbednjaci koji nju prate.Verujem da će neko od naših zvaničnika da se sretne sa njom. Mislim da ovo moramo da iskoristimo na najbolji mogući način, a žao mi je što naši mediji to vide kao neku zabavnu atrakciju".

Međutim, neko je prokomentarisao da bi političari trebalo da se bave suštinskim problemima, a ne glupostima poput ove.

Na ovakav komentar Đukanović je veoma oštro reagovao, a potom uputio repliku u ironičnom tonu.

Primećena je i jedna vrsta nezadovoljstva i negodovanja što u Beogradu ne postoji muzej posvećen Mihajlu Pupinu budući da je veoma važan za Srbiju.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.