BRINITE SE VI ZA SVOJE OSTAVKE, A NE ZA MOJU! Jutka se osilio, pa prozvao Đilasa i Boška Obradovića
Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, Foto: Printscreen/facebook

SVE JE BILO GOTOVO JOŠ 11. MARTA

BRINITE SE VI ZA SVOJE OSTAVKE, A NE ZA MOJU! Jutka se osilio, pa prozvao Đilasa i Boška Obradovića

Ostavku je, kaže, podneo zbog sveopšte hajke koja se protiv njega vodi, "bez prava da bilo šta kaže u sopstvenu odbranu"

Objavljeno: 13.03.2019. 15:13h

Sad već bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka izjavio je da je ostavku na tu funkciju u pisanoj formi podneo 11. marta, i u saopštenju za javnost ističe da od Dragana Đilasa Boška Obradovića, dokazanih "lopova i nasilnika", koji prete da će deliti nekakvu pravdu u Brusu, očekuje ostavke.

"Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kurvi i fuksi, nema potrebe ni da pominjem", ističe Jeličić u izjavi za javnost.

Uz tu izjavu, bivši predsednik Brusa priložio je fotografiju teksta pisane ostavke.

"Obaveštavam javnost da sam podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Brus. Učinio sam to prvo u usmenoj formi, predsedniku skupštine, a zatim i u pisanoj formi, 11. marta", navodi Jeličić.

Ostavku je, kaže, podneo zbog sveopšte hajke koja se protiv njega vodi, "bez prava da bilo šta kaže u sopstvenu odbranu".

Ipak, jedini razlog što ovim putem obaveštavam javnost o mojoj ostavci je taj što vidim da dvojica dokazanih batinaša, siledžija i kriminalaca, Dragan Đilas i Boško Obradović, prete da će da dele pravdu u našem Brusu", navodi Jeličić i dodaje da želi da podseti javnost da je Dragan Đilas pretukao sopstvenu ženu, a potom i njenog oca, samo zato što je pokušao da odbrani ćerku.

Za sve to, kaže, postoje dokazi i službene beleške u MUP-u.

"Takođe, Boško Obradović, ogrezao u nasilju nad ženama, poznat po tome što je naredio prebijanje dve novinarke ispred televizije Pink, zavrtao ruku Maji Gojković u Narodnoj skupštini, tukao članicu Republičke izborne komisije, te smatram neverovatnim da se i takva bitanga bori protiv navodnog nasilja nad ženama", ističe Jeličić.

Nema, kaže, potrebe da posebno dodaje Sergeja Trifunovića i njegovo poimanje žena kao kurvi i fuksi, jer ta skupina, kako navodi, ni za šta drugo sem prebijanja ljudi nije sposobna.

"Za moju ostavku nemojte da brinete, ali vi, lopovi i nasilnici pre svega, pobrinite se za svoje ostavke", zaključuje Jeličić.

S druge strane, reagovao je i Savez za Srbiju saopštenjem:

Nasilnik iz Brusa Milutin Jeličić Jutka i njegov zaštitnik Aleksandar Vučić u strahu su od sutrašnjeg okupljanja građana, pa je Jeličić podneo ostavku.
Četrnaest dana je ćutao verujući da će moći da prevari građane Srbije. Shvativši da od toga nema ništa, danas je saopštio i slagao da je ostavku podneo pre dva dana, ne objasnivši zašto o tome tada nije obavestio javnost.

Ovo je velika pobeda svih građana koji mesecima protestuju širom Srbije protiv režima sačinjenog od raznoraznih Jutki. Svi oni će, kao i Jeličić, za svoja zlodela odgovarati pred pravosudnim organima ove države.

foto: N1printscreenZahtevamo da predsednik Skupštine opštine Brus u zakonski najkraćem roku zakaže sednicu skupštine i da Milutin Jeličić Jutka, lokalni šerif Aleksandra Vučića i dosadašnji predsednik opštine, i formalno bude razrešen dužnosti. Ukoliko u roku od 7 dana ne bude zakazana sednica, opet ćemo organizovati dolazak u Brus.

Podsećamo javnost da Dragoljub Simonović, predsednik beogradske opštine Grocka i naručilac ubistva novinara Milana Jovanovića, još uvek nije podneo ostavku. Zbog toga najavljujemo, zajedno sa ostalim potpisnicima Sporazuma sa narodom, skup ispred zgrade opštine Grocka u ponedeljak u 12 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media